keskiviikko 6. elokuuta 2008

Puoleksi elävän ravinnon piirakka
Alkuperäisen ohjeen otin täältä täältä


Pohjaan tuli kookosöljyä, kookoshiutaleita, hedelmäsokeria, kaakaojauhetta, manteleita, hasselpähkinärouhetta .

Väliin laitoin rahkaa ja maustamatonta jugurttia sekä vähän hedelmäsokeria ja vaniljasokeria.

Päällä hedelmiä mm. omenaa, banaania ja kirsikoita.

Ja voin sano, että oli HYVÄÄ. Lapset tykkäs kans.

4 kommenttia:

ylimuuli kirjoitti...

Peikotkin tykkää! <3 Ihana kuulla, että muidenkin suussa sulaa tämä puoleksi elävä piiras... Ja vielä lapsille kelpasi, aikamoista. :-)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi! Taitaa olla ensimmäinen tämän blogin lyhyessä historiassa. Toisaalta, olen vielä pitänytkin aika matalaa profiilia.
Tätä piirakkaa tullaan varmasti paljon tekemään peikkojen kesken. Meillä onkin vähän hassuja nuo lapsipeikot, kun syövät kyllä kaikki mitä eteen tuodaan ja kaikki äitipeikonkin elävän ravinnon kotkotukset ;)

Pisarat kirjoitti...

hyvä, että tarjoat ennakkoluulottomasti jo ihan pikkuisenakin. Kunhan kouluikä tulee, niin koulussa saavat kaikenlaista. Olen toki kiitollinen ilmaisesta koulurokailusta, mutta joskus toivoisi, että voisi enemmän vaikuttaa mitä lasten eteen pikkurahalla saadaan.

Kaisu kirjoitti...

Siitä olen iloinen, että lapset tykkäävät kaikesta mitä heille tarjoan. Olen pitänyt siitä kiinni, että joka ruokailulla syödään ensin elävää ja sitten sitä lämmittetyä ruokaa. Mikrossa en enää käytä mitään ruokia varsinkaan lapsille, kun muuttaa ruoan selluloosaksi eli tappaa kaikki ravinteet. Vielä ei lapsukaiset ole koulussa, mutta saas nähdä sitten kun aika tulee.