perjantai 15. elokuuta 2008

Tomaatti-kesäkurpitsakeitto



Elikkäs lounaaksi tein keiton, johon surautin tehosekoittimella tomaatit, kesäkurpitsat, sipulit ja liotetut mantelit. Maustoin rosmariinilla. Ohje on Elävän Ravinnon -kirjasta, Elsa Ervamaa.

Leivän ohjeen otin täältä
Jätin kuitenkin juustoraasteen pois ja osa jauhoista oli spelttijauhoja. Toisella kerralla tein leivän rieskan periaatteella ja jätin kaiken ylimääräisen pois (öljyn, jugurtin, leivinjauheen, juustoraasteen). Lisäksi lisäsin taikinaan mehulingon "jätökset" porkkanasta ja kuusenkerkästä. En oikein tiedä onnistuuko mehulingolla saada mehua kuusenkerkästä, kun näytti ettei siitä mitään tullut.

Ei kommentteja: