perjantai 10. lokakuuta 2008

5 päivän kevennetty ruokavalioOikealla puolella vielä lapsille tekemäni annos, jossa appelsiinimehussa liotettuja tattarihiutaleita ja hedelmiä.Quinoa ja kasviksiaMustikkadrinksu


Olin viisi päivää kevyemmällä ruoalla eli jätin sokerin (hunaja ok), rasvan, maitotuotteet, munan,kalan,suolan, gluteenipitoisen viljan ym. pois.

Ruokavaliooni kuuluivat tattari, hirssi, quinoa, kasvikset, hedelmät, marjat jne. Ruoat kiikutin rasioissa töihin. Kyllä täytyy sanoa, että maha oli ainakin kunnossa ja hirmu kevyt olo.

Maanantai 6.10.08

klo 6 Yrttitee ja puolen tunnin päästä siitä vehnäoraan pureskelmista
klo 9 hedelmäsalaatti ja liotettuja pellavansiemeniä
klo11 Salaatti, jossa sitruunamehua ja Molkosania (loput idätetyt speltinjyvät ettei menneet pilalle vaikkeivat gluteenitonta olekaan)
klo 13 pari omenaa
klo 16 Kasviksia ja quinoa
klo 19.30 Pirtelö marjoista,hunajasta,soijamaidosta ja kookosjauhosta

Niin ja vettä join parisen litraa päivässä aina ruokailujen välissä. Aina puolisen tuntia ennen syöntiä ja tunti syönnin jälkeen.

Seuraavaksi vielä jotain kuvia sapuskoistani viikon ajaltaAamulla yrttiteetä ja appelsiinimehua. Hedelmäaamiainen, jossa liotettuja aprikooseja,manteleita ja tattarisuurimoita. Salaatissa liotettuja hampunsiemeniä.Linssikeitto ja sinimailassalaatti.Hedelmäsalaatti, jossa liotettuja hirssisuurimoita. Sinimailassalaatti, jossa myös sarviapilan ituja.Marjakiisseli, liotettuja auringonkukansiemeniä ja taateleita. Salaatissa taas liotettuja speltinjyviä kiellosta huolimatta.
Avokado pirtelö, jossa lisäksi omenoista lingottua mehua.Punajuuri-quinoakeitto

2 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Hyvännäköisiä eväitä. Varmaan on työkaverit katselleet ihaillen / kateellisina kuinka terveellisesti syöt.

Kaisu kirjoitti...

Kyllä ne työkaverit taitaa enemmänkin katsoa kieroon kun ihaillen ;) Mieluummin syönkin omassa työhuoneessani niin ei tarvi koko ruokatuntia setviä syömisiäni. Jos vetäisin lihaa ja kaikkea epäterveellistä niin se olisi paljon hyväksytympää ja oikein, ainakin olen saanut sen käsityksen muiden puheista.