lauantai 14. helmikuuta 2009

Ilmastotekoja keittiössä / Energiaa, mutta miten?





Nämä kaksi lehtileikettä olen ottanut Keskipohjanmaa-lehdestä.

2 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Kiinostavat artikkelit.
Keittiöasioissa sinä olet ehdottoman upea esimerkki.
Miten ihmeessä minä aina erehdyn ostamaan pakattuja eineksiäkin ? (maisuvat myös sille lapselle, joka ei pysty niin hyvin ottamaan vastaan vaihtelua)
Miksei kärsivällisyys riitä sisukkaammin kokeilemaan itskin uutta ?
(ostin jo idätettävääkin, mutta aina vaan odottaa)
Voisinkohan jo lopettaa lihansyönnin ? (hemoglobiini vaan putoaa niin helposti alas )
Hyvä, että löysin sinut. Keittiöön liittyvät parannukset pysyvät paremmin mielessä ; )

Kaisu kirjoitti...

Olen itsekin yrittänyt nyt suosia enemmän kotimaisia juureksia ja vähentänyt kurkun ja tomaatin käyttöä. Itse idättämällä saa kyllä kivasti myös korvattua noita kaupan kasviksia. Välillä ei itselläkään puhti riitä kaikkeen tekemiseen, notkahduksia tulee ;)
Noin kahdeksan vuotta sitten vähensin lihan syöntiä ja nykyään syön vähän kalaa ja satunnaisesti pieniä määriä kanaa. Hemoglobiini oli 159 viime verenluovutuksessa :) Olen ajatellut, että ravinteet taitaa imeytyä hyvin ja osaksi varmaan johtuu oikeasta ruoka-aineiden yhdistelemisestä.

Ja hyvä kun löysit minut, minäkin olen saanut paljon uutta tietoa blogistasi:)