tiistai 21. huhtikuuta 2009

AvokadodrinksuTämä herkullinen iltapala sisältää yhden avokadon, pari banaania, omenan ja luonnonvaniljaa. Alkuperäisen ohjeen otin Merja Niemen kirjasta. Oli hyvää kaikkien mielestä. Itse olen ranttu, ettei avokado saa maistua ruoissa missä käytän sitä. En oikein tykkää sen mausta ja jotenkin tulee paha olo siitä. En tiedä mistä johtuu, mutta joskus tulee tosi epämiellyttävä olo mahaan ja huono olo avokadoa syötyäni. Muttei aina. Siksi olenkin vähän varovainen sen suhteen ja syön pieniä määriä kerrallaan.

2 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Laitan joku kerta lapsille tuota avocadojuomaa. Se on senverran hullunkurinen. Onkin keksittävä sille jokin räjähtävä nimi ja sopiva tilaisuus tarjoilla sitä. Menisikö läpi mämmin tapaan, että on perinteistä vappuherkkua ; )

Kaisu kirjoitti...

Se oli kyllä tosi makoisaa, ei avodado maistunut yhtään. Kirjassa oli omenapirtelö-nimikkeellä, mutta sitähän voi muokata tilanteen mukaan :)

On se mukava, että jaksat aika ajoin piristää blogiani kommenteillasi. Ilman sinua olisi varmaan tämäkin blogi kuihtunut pikkuhiljaa pois....