lauantai 4. huhtikuuta 2009

Elävän ravinnon tattaripuuro



Tattarin huuhtelin hyvin ja liuotin yön yli. Aamulla laitoin tehosekoittimeen tattarinjyvät,liuotetut aprikoosit, vaniljaa ja ripauksen kanelia.

4 kommenttia:

Iisa kirjoitti...

oi, tällaista olen itsekin tässä pari viikkoa syönyt melkeimpä joka aamu. on herkkua!

tosi mielenkiintoinen blogi, taidanpa alkaa seurailemaan. on alkanut tuo elävä ravinto viime aikoina kiinnostaa suuresti ja täältähän sitä juttua näyttää löytyvän. :>

Kaisu kirjoitti...

Hei vaan:)

Minullakin pari vuotta muhi ajatusta tästä elävästä ravinnosta ja alkuhan tuntui hankalalta ku ei ollut koskaan mitää jyviä edes nähnytkään saatikka kasvattanut mitään:) Mutta kyllä se tästä. Ja helppoahan tämä lopen on.

Saara kirjoitti...

Namin näköistä, voisi olla hyvä paikka kokeilla raakaravintoa!
Olisiko kyse, muuten, LIOTETUISTA eikä liuotetuista asioista?

Kaisu kirjoitti...

Saara, nämä raakapuurot ovat kyllä todella herkullisia:)Juu, liotetuista on kyse...välillä näytän kirjoittelevan mitä sattuu tänne;)