keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Hamppuvoi


Tämä oli kyllä yllättävän hyvää, tuli oikein himo :)

Hamppuvoi

2 dl hampunsiemeniä
0,75 dl kylmäpuristettua öljyä
vajaa 0,5 tl suolaa
1,5 rkl kuivattua basilikaa tai runsaasti tuoretta
2 - 4 valkosipulinkynttä
1,25 dl vettä

Paahda siemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes siemenet alkavat tuoksua ja saavat vähän väriä.

Lisää öljy, basilika ja kuoritut valkosipulinkynnet. Hienonna ainekset sauvasekoittimella.

2 kommenttia:

~heidi kirjoitti...

Hyvältä näyttää, pitääkin kokeilla:)

Kaisu kirjoitti...

Tätä olen muutamia kertoja tehnytkin. En tiedä mistä johtuu, mutta en ole saanut enää yhtä makoisaa voita kun ensimmäisellä kerralla. Noh, jatkan yrittämistä:)