keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Kasviksia ja cashewpähkinöitäKuullotin pannulla kevyesti kookosöljyssä porkkanaa ja naurista. Parsakaalit höyrytin. Sekaan lisäsin vielä lopussa hapankaalta ja persiljaa.Mausteeksi vielä hamppuöljyä ja timjamia. Pikkuapulaiset laittamassa pähkinöitä kasvisten päälle. Alkuperäinen ohje oli pähkinäpussin kyljessä.

2 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Uskomattomia ohjeita. Toinen lapsistani kyllä maistaisi, mutta että saisin heidät kylläiseksi noin terveellisellä ruoalla...
Olisi pitänyt saada herätys, silloin kun lapset olivat pienempiä. Nyt vanhat tutut jutut meinaavat jyrätä ja joudun aina taistelemaan uusien makujen kanssa enemmän : (

Katselen aina sinun reseptisi ja hissuukseen otan niistä ideoita tuttujen ruokien sivuun maistatukseen.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, ne lämmittävät mieltä ja antavat kummasti uutta puhtia:)

Tavoitteenani on olla jonkin aikaa pekällä elävällä ravinnolla ja näin kevättä kohden se tuntuu helpommalta saavuttaa. Olen pikkuhiljaa alkanut oivaltamaan, että eihän ruoan tehtävä ole vain täyttää mahaa, vaan myös ravita kehoa.

Kyllä sitä itsekin katsoo välillä ihmeissään, kun pojat kiskoo kaiken reippaasti naamariin mitä äiskä tekee :) Tykkäävät hirveästi kaikista kasviksista. Vielä ei ole kerennyt tulla mitään lemppariruokia mitä pitäisi tehdä.