torstai 30. huhtikuuta 2009

Kuusenkerkkäsimaa



Tais tulla vähän liikaakin tehtyä..
Ohje on Merja Niemen kirjasta.

Frantsilan kuusenkerkkäsima

1-2 l tuoreita, 2-4 cm pituisia kuusenkerkkiä (itse käytin pakkasessa olleita)
10 l vettä
nokare hiivaa
2dl hunajaa

Murskaa kuusenkerkät, kaada kiehuva vesi päälle ja anna jääntyä. Lisää hunaja ja hiiva. Anna käydä 1-2 vuorokautta, siivilöi ja pullota.

2 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Mukavia kuvia sinun lapsistasi. Näkyy, että tosiaan äidin puuro maistuu : )

Onko sinulla joku hyvä ekokauppa lähellä, vai tilaatko netistä ?

Kaisu kirjoitti...

Juu, ei lapsukaiset ainakaan nälkiintyneiltä näytä näillä sapuskoillani :)

Täällä ei ole kuin luontaistuotekauppa, ei muita ekokauppoja. Eli tilaan lähinnä Ekolosta, Cocoviltä ja Makrobiokselta.