torstai 28. toukokuuta 2009

Päivä 11

Aamulla yrttiteetä ja töissä hedelmiä, liotettuja pellavansiemeniä ja hamppumaitoa.

Lounaaksi salaattia, jossa Molkosania ja sitruunaa. Omena vielä päälle.

Välipala appelsiini ja idätettyä tattaria ja rusinoita.Päivälliseksi salaattia, jossa parsakaalia, herneenversoja, kurkkua ja persiljaa. Kastikkeessa liotettuja manteleita ja auringonkukansiemeniä, paprika, valkosipulia, hamppuöljyä ja sitruunamehua.Iltapalana tattaripuuro (liotettua tattaria) vadelmilla ja omenalla höystettynä. Hunajaa laitoin myös vähän.

3 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Tuo tattaripuuro näyttää houkuttelevalta. Blenderilläkö saat sen noin tasaisen kuohkeaksi ?

Minulta lähti tänään lapset isälleen loman viettoon. Ruokapuolella se tarkoittaa, että voin enemmän keskittyä omiin kokeiluihini.

Muuten se tarkoittaa yhteishuoltajuuden hyviä puolia. En edes osaa heitä liiemmin ikävöidä, kun tiedän, että heillä kaikilla on mukavaa yhdessä ja minun yliaktivoitunut äitivaihteeni voi vaihtua huomaamaan naisellisiakin puoliani ; )

Kaisu kirjoitti...

Aika voimakas makuhan tuossa tattarissa on ja isompi lapsista hieman vierastaa sitä. Mielestäni on kuitenkin hirmu hyvää ku laittaa vähän makeutusta sekaan. Tehosekoittimessa tattari muuttuu ihanan kuohkeaksi.

Pisimmillään olen tainnut olla sen pari tuntia yksikseen kotona, kun lapset ovat olleet isän kanssa jossain. Tuntuu, että iskee melkein paniikki, kun yrittää saada kaikkea keskeneräistä sillä aikaa tehtyä:) Ja lopen en saa mitään aikaiseksi, mutta mukavahan se on joskus vain olla mitään tekemättömänä.

Se on kyllä mahtavaa, että pystyy luottaan toiseen osapuoleen, että homma on hanskassa eikä tarvi huolehtia. Itse olen vielä vähän liiankin huolehtivainen ja tuntuu, että muut ei osaa hoitaa lapsia niin kuin pitäisi:)Ehkä siksi, kun ovat kuitenkin vielä niin pieniä..

Nautihan olostasi:)

Pisarat kirjoitti...

Tähän rauhaan on ollut kyllä pitkä ja kivuliaskin tie...

Odotan innolla sitä tehosekoitinta, uskon että se on sellaista konkreettista, joka kannustaa uudelle tielle paremmin.