torstai 21. toukokuuta 2009

Torstai 21.5

Aamu: Vettä pari lasia. Liotettuja auringonkukansiemeniä, banaania, päärynää ja omenaa. Päälle Mantelimaito (liotettuja manteleita, hunajaa, vettä ja vaniljaa. Hyvää oli!


Lounas: Marinoituja kasviksia (kesäkurpitsaa, kurkkua, tomaattia,kevätsipulia ja parsakaalia, hamppuöljyä,sitruunamehua ja Molkosania.




Välipala: Pirtelö sis.ananasta, pinaattia ja vettä. Piti vielä vähän päälle herkutella sukaapalloilla (kookosöjyä, hunajaa, tattarihiutaleita,vettä,vaniljaa ja kookoshiutaleita).

Päivällinen: Salaattia (sis.kurkkua,salaatinlehtiä,paprikaa, kevätsipulia ja versoja) + avokadokastiketta (sis.avokado, pari tomaattia, paprikaa, cayennepippuria,kristallisuolaa, sitruunamehua ja sipuli).



Iltapala: Mansikkavadelmamehussa (luomu, ei lisättyä sokeria) liotettuja tattarinhiutaleita, banaania ja omenaa. Päälle tuli vielä syötyä muutama cashewpähkinä.

Näitä ohjeita mitä teen, olen ottanut noista elävän ravinnon kirjoistani ja netistä. Niitä sovellan omaan makuuni sopivaksi.

Ei kommentteja: