torstai 4. kesäkuuta 2009

Päivä 18Päivä alkoi taas vehnäorasmehulla. Töissä söin omenaa ja en oikein itsekään tiedä mitä tuo mössö on tuossa päällä:) Ajattelin tehdä joitain keksejä, mutta ei ne sitten oikein mennytkään putkeen, niin murensin niitä sitten tuohon päälle. Niissä oli kookoshiutaleita, kookosöljyä, hunajaa, rusinoita, kaakorouhetta ja vaniljaa.
Lounaaksi salaattia, jossa loput tahinikastikkeesta. Päälle vielä pari pellavansiemenkeksiä. Välipalaksi omena ja kiivi.

Päivälliseksi keitto liotetuista kuivatuista tomaateista, tomaatista ja basilikasta.Iltapalaksi voileipiä. Pohjana pellavansiemenkeksit, hamppulevitettä ja päällä kasviksia. Kasviksetkin on vähän niin kuin miten sattuu tuossa päällä, mutta lapsilla oli jo nälkä niin kiireellä väsäsin niitä. Lapset tykkäs hirveästi. Tässä vielä pellavansiemenkeksien ainekset menossa tehosekoittimeen (hamppurouhetta, jauhettuja pellavansiemeniä, liotettuja kuivattuja tomaatteja ja kaikenlaisi kasviksia).2 kommenttia:

Unipuu kirjoitti...

Löysin blogisi muutamia päiviä sitten. Aion alkaa seurailemaan kirjoituksiasi, kun on niin paljon mielenkiintoisia asioita täällä! :)

Kaisu kirjoitti...

Kiva kuulla:) Jossakin vaiheessa olin jo hyytymässä, mutta ihanainen Pisarat-blogin pitäjä sai pidettyä yllä mielenkiintoani blogiani kohtaan. Ja nyt ollaan tässä..täynnä tarmoa ja intoa..liekkö ruokavalion syytä:)