torstai 11. kesäkuuta 2009

Päivä 25

Tein eilen päivälliseksi tällaisen jonkin sortin porkkanakeiton, johon tuli liotettuja cashewpähkinöitä, tomaattia, sellerinvarren, sipulia,persiljaa, inkivääriä, sitruunamehua, vähän vettä ja tuoretta porkkanamehua. Mielestäni oli ihan hyvää keittoa taas.
Eilen iltapalalla nautimme drinksun, jossa oli hamppumaitoa, vadelmia, banaania ja loraus appelsiinimehua. Päällä kaakaonibsejä.

Tänään tein päivälliseksi salaattikääröjä, joihin tuli mantelitahnaa (liotettuja manteleita, valkosipulia, persiljaa, paprikaa, kristallisuolaa,tahinia,sitruunamehua ja basilikaa), tomaattia, paprikaa ja auringonkukanversoja. Kuvat on aina vähän kehnoja, mutta kiirus painaa aina päälle..

2 kommenttia:

~heidi kirjoitti...

Vitsi kun on taas hyvännäköisiä ruokia. Nuo kääröt on huippuidea. Koitan kanssa keksiä alkavaan raakaruokakokeiluun (tai ehkä pysyvään elämäntapaan?) näitä reseptejä, jotka oikesti olisi hyviä eikä olisi ikävä kypsää ruokaa.
Oletko huomannut olossasi muuten muutoksia?

Kaisu kirjoitti...

Ei tässä ainakaan tunnut mitään hätää olevan. Hyvä ja energinen olo. Ainut ongelmani on, että en ehkä tarpeeksi hyvin muista pureskella ruokaani, että siinä sais ainakin petrata.

Kohta on tuo 30 päivän rajapyykki käsillä. Siitä eteenpäin en tiedä vielä mitä teen. En pidä pahana vaikka joskus söisin linssikeittoa ja tofuakin, mutta kahvin ja pullan ja kaikkien kovien rasvojen suhteen haluaisin pitää nollatoleranssin. Tämä on ollut antoisaa ja helppoa aikaa. Saanut olla rauhassa kaikilta houkutuksilta, kun tietää, mitä syö ja mitä ei saa syödä.