tiistai 16. kesäkuuta 2009

Päivä 30

Eli nyt kuukauden mittainen kokeiluni on purkissa. Kaikki ei aivan välttämättä mennyt elävän ravinnon oppien mukaan, mutta pääsääntöisesti kyllä eli olen tyytyväinen itseeni. Kerron myöhemmin lisääkin tästä ajasta, mutta kaikkinensa oli mielenkiintoinen projekti. Otan joskus uusiksi aivan varmasti ja haluan että se on kuukautta pidempi. Tällä kertaa tämä jäi tähän. Laitan vielä joitain juttuja mitä olen tehnyt.



Tässä liotettuja kurpitsansiemeniä. Sekoitin cashewpähkinöitä sekaan ja maustoin ja kuivatin saunassa. Mies ainakin popsi ihan mielellään.

4 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Katselin tarkkaa kaikki reseptisi testijaksolta. Vielä ei ole minun aikani, mutta printtasin oikein muutamia ohjeita odottamaan.

Onko ne pellavakeksit tehty samalla reseptillä millä "pizzapohjasi" ?
Jos ei, niin muistaisitko vinkata mistä resepti löytyy.

Kaisu kirjoitti...

Tässä linkki, mistä olen ottanut alkuperäisen pellavansiemenkeksien ohjeen. Itse tein yhden sortin pizzaohjeen tätä mukaillen ja lisäsin idätettyä ruista mukaan. Nämä on mielettömän hyviä:)

http://www.youtube.com/watch?v=-DOWprJi7C8&feature=channel

~heidi kirjoitti...

Oliko sulla sen hamppulevitteen ohje jossain? Muistelisin että jossain oli, mutta en hakutoiminnolla tai etsiessäni sitä löytänyt?

Hampunsiemeniä tuli aika reilusti ostettua, ja niille olisi hyvä keksiä muutakin käyttöä, kuin maidossa:)

Kaisu kirjoitti...

Tässäpäs tämä:)

Hamppuvoi

2 dl hampunsiemeniä
0,75 dl kylmäpuristettua öljyä
vajaa 0,5 tl suolaa
1,5 rkl kuivattua basilikaa tai runsaasti tuoretta
2 - 4 valkosipulinkynttä
1,25 dl vettä

Paahda siemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes siemenet alkavat tuoksua ja saavat vähän väriä.

Lisää öljy, basilika ja kuoritut valkosipulinkynnet. Hienonna ainekset sauvasekoittimella.

Itselläni on ollut nyt vähän hiljaista blogin suhteen ja pari viikkoa varmaan vielä menee aika hiljaisissa merkeissä, mutta jospa sitten pystyn taas keskittyyn tähän elävään ravintoon paremmin. Kerron sitten syyn myöhemmin.