torstai 25. kesäkuuta 2009

Sitä sun tätä



Harvemmin tulee ostettua perunoita, ehkä pari kertaa vuodessa. Tässä kevyesti höyrytettyjä perunoita, kevätsipulia, tilliä, auringonkukanversoja ja sinimailasenituja. Lisänä vielä hamppuvoita.



Piirakasta piti tulla täysin elävän ravinnon juttu, mutta avokadot olivat mätiä, joten se siitä ja pähkinöitä ei ollut sitten tarpeeksi. Käytin sitten väliin vanhenemassa olleen luomu kermapurkin jääkaapista. Pohjaan tuli:

1 kuppi pähkinöitä
1/4 kuppia liotettuja taateleita
ripaus himalajan suolaa
ripaus cayennepippuria
ruokalusikka kookosöljyä
1 kuppi kookoshiutaleita



Marinoitua tofua (soijakastiketta, juustokuminaa, chiliä ja tomaattisosetta), jotka paistoin pannulla. Merileväkääröjen sisältöä en tarkemmin muista. Voin tahnan ohjeen etsiä myöhemmin paremmalla ajalla.
Tahnan tein muistaakseni tällä ohjeella ja lisäsin paprikaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja liotettuna:

1 C almonds
1/4 C filtered water
1 T fresh grated ginger
1 clove garlic
1 medium lemon, juiced
1/2 tsp. sea salt

1 kommentti:

Pisarat kirjoitti...

Jos ehdit, laita vaan reseptit, ainakin "sushi" täyte kiinnostaa ja jos kakkupohja oli hyvä...