perjantai 3. heinäkuuta 2009

Mansikkavadelma- jälkiruoka



Tällaisen ohjeen nappasin netistä, jota hieman muokkailin. Alkuperäinen ohje on Ani Phyon. Itse lisäsin myös vadelmia sekaan. Kaikki tykkäsivät taas, eritoten mies.

Strawberry Parfait

Makes 2 servings
Topping:
1/2 cup sliced strawberries
Strawberry Syrup:
1 cup strawberries
1/4 c agave syrup
Kream:
1 cup cashews
1 Tablespoon vanilla extract
1/4 cup Nutiva Coconut Oil, liquid
1/4 cup filtered water, as needed
Garnish:
Mint
To make your syrup, place strawberries and agave in your blender, and pulse to mix. Set aside.
To make your kream, place cashews, vanilla, and Nutiva Coconut Oil in your blender. Add water, only as needed, to blend into a smooth pudding texture.
To assemble, place kream in 2 glasses. Top with sliced strawberries. Drizzle on your syrup, and garnish with a sprig of mint

Ei kommentteja: