maanantai 17. elokuuta 2009

Elävän ravinnon päivä


Viikonloppuna pidin taas päivän, jolloin söin vain raakaa ravintoa. Kyllä teki terää:)

Aamupalaksi nautimme tattaripuuroa. Liuotin hyvin huuhdeltuja tattarinjyviä yön yli. Kuivatuille aprikooseille tein saman. Aamulla tehosekoittimeen ja lisäksi mansikoita ja vaniljaa.



Lounaaksi tein täytettyjä paprikoita. Täytteessä avokadoa, sipulia, kurkkua, kesäkurpitsaa, persiljaa ja kristallisuolaa. Täytin myös pari salaatinlehteä tahnalla.
Välipalaksi hedelmiä ja marjoja. Päivälliseksi salaatti,jossa kastike öljystä, sitruunamehusta ja hunajasta. Iltapalaksi avokadosörsseli, jossa ananasta, pinaattia ja avokado.



Ei kommentteja: