lauantai 5. syyskuuta 2009

Drinksuja edelleen


Eli joka aamu tulee väsättyä jos jonkilainen drinksua ennen töihin lähtöä. Kaikista en viitsi ottaa kuvaa ja näissäkin kuvissa drinksut ovat vähän liiankin samannäköisiä. Sisältö on kuitenkin eri. Poikien lemppari pirtelö taitaa olla avokadosta, ananaksesta ja banaanista tehty sotku, johon eilenkin lisäsin auringonkukanversoja ja hyvää oli. Ainut ongelma on, että tulee aina tehtyä liian vähän;)

Ylimmässä drinksussa on ananasta, banaani, mansikoita ja mustaherukoita ja vähän vettäkin. Keskimmäisen taisin tehdä kauramaitoon, jossa myös mansikoita, banaani ja maitohappobakteerijauhetta. Alimmassa mansikoita, omena, vehnäalkioöljyä, auringonkukan versoja ja mustaherukoita.

4 kommenttia:

Pilland kirjoitti...

Your report is very interesting indeed.
I invite You to see my Italian-Estonian site http://www.pillandia.blogspot.com
You'll find a rich collection of photos of political borders from all the world.
Best wishes!

Olli Posti kirjoitti...

Tänne kyllä linkkaan kaikki tuoreet äidit tästä lähin! Mahtaa olla lapsilla hyvät oltavat noilla eväillä.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos kommentistasi:) Toivottavasti lapset arvostavat myöhemmin sitä, että pyrin syöttämään heille suht koht terveellistä ja puhdasta ruokaa. Uskon, että sillä on suuri merkitys heidän terveyteen nyt ja tulevaisuudessa. Harmittaa vain, koska kaikki eivät tätä ymmärrä ja arvosta ja väkisin haluavat lapsilleni syöttää sellaista mitä en haluaisi heidän ruokavalioon kuuluvan. Nähtävästi en voi heitä kaikelta suojella vaikka haluaisinkin.

On kuitenkin ihana huomata, miten nuo pienet ihmiset rakastavat äidin tekemiä pirtelöitä ja salaatteja ja syövät välillä innolla mitä ihmeellisempiä sotkuja mitä heille tarjoan. Itse saan välillä hampaat irvessä niitä syödä tai juoda:)

-Myy- kirjoitti...

Hei!

Olen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa restonomiksi opiskeleva tyttö. Opintoni on siinä vaiheessa, että teen opinnäytetyötä. Aiheeni on ruokablogit ravitsemuksellisesta näkökulmasta ja arvojen kautta katsottuna. Miksi otan teihin yhteyttä, niin tutkimuksessani edetäkseni tarvitsen myös Teidän apua pienen teemahaastattelun muodossa. Se voidaan järjestää puhelimitse, sähköpostitse tai tapaamisella. Kyselyssä on alle kymmenen aiheeseen liittyvää kysymystä. Haastattelun voi järjestää, miten Teille sopii parhaiten. Jos haluatte olla apuna tutkimuksessani niin, ottakaa ystävällisesti yhteyttä minuun, alla olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mieluiten 20.9 mennessä. Lisätietoja annan myös mielelläni. Kysymyksiä saa myös esittää ennen kuin haluaa osallistua.

Ystävällisin terveisin

Kaisa Valli
Seinäjoen ammattikorkeakoulu
050- 3249 915
Kaisa.valli@seamk.fi