perjantai 25. syyskuuta 2009

Käyttämäni kosmetiikkaHeidin blogissa viimeinen postaus koski kosmetiikkaa, joten itsekin ajattelin näyttää, mitä minä käytän. Inhoan noita muovipurkkeja, joten pyrin ostamaan kaiken mahdollisimman pelkistetyssä ulkokuoressa, mutta aina se ei ole mahdollista.

Ihon puhdistukseen käytän La Curen-tuotteita eli syväpuhdistava mutasaippuaa ja silloin tällöin kuorintasaippuaa. Silmänympärysvoide on myös La Curen. Valannilta olen tilannut kasvoveden ja puhdistusemulsion, jolla puhdistan silmämeikin. Ripsari ja meikkivoide ovat myös sieltä. Meikkivoidetta tulee käytettyä harvemmin, mutta ripsaria aina töissä. Kosteusvoiteita en niin hirveästi käytä. Kookosöljyä tarvittaessa. Shampoopala on joskus tilattu Ekolosta. Dödönä käytän kristallisuolapalaa.

5 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Mulla lapsilla alkaa varhaisteini-ikä ja se on ympäristökysymysten lisäksi hyvä syy miettiä tarkkaan, mitä dödöjä tai puhdistusaineita on vaaraton käyttää. Weledalla on mm. suihkutettava sitruunan ja salvian tuoksuinen dödö lasipullossa.

kte kirjoitti...

Haha, aika hauska, just kun sain omaan blogiin postattua pari kuukautta luonnoksena pyörineen kosmetiikkapostauksen, niin huomasin sunkin postanneen ihan samasta aiheesta! :) Ihan uusia nimiä tässä kyllä tuli!

Kaisu kirjoitti...

Joitakin Weledan tuotteita on itsellänikin joskus ollut ja ihan tykkäsin niistä. Tuota kristallisuolakiviä käytän töissä (joskus pettää..), mutta joskus jos lähden tanssiharjoituksiiin, niin olen laittanut kaupasta ostettua dödöä. Tanssissa on tosi noloa jos dödö pettää. Pitää tuon kiven jälkeen vielä syynätä eri vaihtoehtoja jos löytäs tosi varman luonnonmukaisen dödön. Kookosöljyäkin olen joskus käyttänyt, mutta pettänyt on joskus sekin. Siinäpäs sitä sinullakin on miettimistä:)

Pitääpä käydä kte kurkkaamassa sinunkin blogissa, mitä olet rustaillut samasta aiheesta:)

Pisarat kirjoitti...

Innostuin oikein sinun ja kte:n kosmetiikka-kirjoituksista ja tänään käydessäni poikkesin Lush-"saippuakaupassa". Jos kiinnostuit niin Lush, vaikken sittenkään taida suositella.

Ideana hyvältä kuulosti paladödö, mutta kotona rupesin katosmaan sisällystä tarkemmin...

Kirjoitin niille heti kritiikkopostia, koska melkein kaikissa tuotteissa on mm. parabeenejä : ( ja myyjä pokkana myi mulle muka biohajoavan muovirasian. Kirjoitan siitä vielä varmaan myöhemmin blogissani lisää´, kunhan saan vastauksen.

Kaisu kirjoitti...

Pitääpä käydä ihan mielenkiinnosta siellä Lushin verkkosivuilla. Tuossa omassa dödökivessä ei pitäisi olla muuta kuin suolaa, pitääpä etsiä vielä tuoteselostus jostakin...