torstai 10. syyskuuta 2009

SuklaapirtelöPirtelöön laitoin kaakaomassaa, mantelimaitoa (liotettuja manteleita+aprikooseja), appelsiini, banaani ja vaniljaa. Ajattelin, että appelsiini passaisi kaakaon kanssa, mutta olikin jotenkin liian tujun makuinen yhdistelmä. Hädissään sitten survoin vielä banaanin sekaan, jotta maku pehmenis. Ei siitä vieläkään tullut sen makuista kuin olisin halunnut, mutta kaksivuotias pisteli innoissaan poskeen ja halusia lisää ja mieskin tyytyväisenä ammensi naamariinsa ja kylässä ollut äitinikin kehui:) Joten ei se lopputulos tieten niin paha sitten ollut. Minä ja nelivuotias sitten nautiskeltiin vähän hitaammin.

2 kommenttia:

Pisarat kirjoitti...

Kiva uusi blogin ulkoasu ja iloinen kuva "peikoista".

Tällaisia reseptejä minun kokeiluni usein ovat ja kun periaate on, ettei mitään heitetä menemään.

Meillä koululaiset kokkasivat keskenään. Satuin poikkeamaan silloin kotona ja annoin neuvoksi liikaa nestettä imemään perunajauhoja. Lopputulo oli sitten kumikakku. Se sitten maistui yleensä nirsommalle lapselleni ; ) Hauskaa oli...

Kaisu kirjoitti...

Meillä tuo nelivuotias on hiukan nirsompi kun kaksivuotias. En tiedä vaikuttaako se, että muut ovat hänelle antaneet sellaisia kaupan herkkuja ja hyvää, mitä en itse mielelläni hänelle syöttäisi...kun tuntuu, että mitä vähempi he kaupan karkkeja sun muita hyviä saavat, sitä paremmin ruokakin maistuu.

Välillä kuitenkin jos itse ja kaksivuotias syödään vähän pitkin hampain jotain ruokaa/juomaa, niin tämä nelivuotias yllättääkin syömällä kerralla koko höskän ja ihmettelee meidän hitautta;)