sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Hiljaiseloa

Muutama viikko taitaa jo olla viimeisestä blogipäivityksestä. Tietokone tilttas jokin aika sitten, mutta nyt näyttäisi taas pelaavan.

Olen jo jäänyt äitiyslomalle. Kuukauden aikaisemmin, koska halusin pitää lomat ensin pois. Ihanaa olla kotona poikien kanssa, varsinkin näin joulun alla. Onneksi koko perhe on ollut suht koht terveitä ja itsekin olen säästynyt kaikilta taudeilta (koputtaa puuta). Rokotusta ei tullut mieleenikään ottaa. En antaisi itselleni anteeksi jos siitä lapselle tulisi jotakin. Lähinnä suututtaa ihmisten vakuuttelu, että on täysin turvallista ottaa ylimääräisiä myrkkyjä kroppaansa raskauden aikana. En ymmärrä miten tällaista voidaan sanoa jos kerta kukaan ei pysty varmasti sanomaan vaikutuksia. Muutenkihan sitä välttelee kaikkea ylimääräistä raskaana ollessaan.

Eli tällä hetkellä on menossa 31 raskausviikko. Edelleen käyn tanssimassa, kävelen paljon ja treenaan kahvakuulalla. Olo on aina mitä mainion raskaana ollessani. Paino on tällä hetkellä 63 kiloa. Lähtöpainohan oli 52-53 kg.

3 kommenttia:

kte kirjoitti...

Onnea äitiyslomalaiselle! :)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos, nautin täysin vatsoin:)

Pisarat kirjoitti...

Itse en kuulu riskiryhmään, mutta työni vuoksi olisin saanut rokotteen. Asia oli ihan selvä itseni kohdalla- ei rokotetta.
Lasten puolesta jouduin vähän miettimään. Kuitenkin "onneksi" sairastettiin tauti lievänä ennen koulun rokotuspäivää ja ylimääräinen elohopea ruiske jäi siis laittamatta.
Varautuminen voi olla hyvä, mutta nyt kyllä H1N1 hysteria pomppas paniikin levittämiseksi.