sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Suklaamoussea avokadosta



Näitähän olen ennenkin tehnyt, nyt kuitenkin vähän erilaisella ohjeella.

Pari rkl kookosöljyä
loraus vaahterasiirappia
reilu kourallinen liotettuja cashewpähkinöitä
1 avokado
carobia sopivasti
vaniljaa tupsaus
ripaus kristallisuolaa

Tässä lisäksi yksi hyvä perusresepti mousseen
  • 1 kypsä avokado
  • 0,6 dl lämmintä vettä
  • 0,6 dl  kaakaojauhett/carobjauhetta (kofeiiniton)
  • 0,5 tl vaniljaesanssia
  • 0,5 tl kanelia
  • 0,5 rkl sitruunamehua
  • makeutetta(hunajaa, palmusokeria, täysruokosokeria)
Kaikki blenderissä sekaisin

2 kommenttia:

Puutarhuri kirjoitti...

Hei, paljonko tuohon ohjeeseen laitetaan itse kaakakojauhetta? Ei ole tuossa ohjeessa siitä mitään mainintaa, varmaan se sen kaakaonki tarvitsee että siitä suklaamoussea tulee? ;) Sulla on mielenkiintoisia ohjeita täällä, tekis mieli kokeilla mut en tiiä mistä oikein sais kaikkia raaka-aineita.

Kaisu kirjoitti...

Hei Puutarhuri!

Olen korvannut kaakaojauheen carobilla, jolla saa myös suklaan makua mousseen. Eli ihan tarkoituksella olen missannut kaakaon:) Laitoin yhden hyvän perusreseptin suklaamoussesta tuohon ylös, toivottavasti maistuu!

Kaikenlaista raakailuun liittyvää löytyy myös nettikaupastamme http://www.ekosego.fi