sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Tässäpäs se on koko komeus 32 viikolla :)Eilen olin firman pikkujouluissa. Monethan sanovat, että odottavan äidin vatsa on yhteistä omaisuutta ja sitä kosketellaan. Niin eilenkin tehtiin, eikä se minua härinnyt yhtään, päinvastoin. Hupaista, kun raavaat miehet tulevat silitteleen vatsaani ja puhumaan pehmeitä:) Kyllä ne naisetkin koskettelevat, mutta enimmäkseen miehet. On siinä odottavan äidin vatsassa varmaan jotain maagista, kun ihmiset reagoivat niin ihanasti.

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Vauvamassu on kyllä ihana!

Okriina kirjoitti...

Komea mahakas! Onnea loppuodotukseen.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Yaelian ja Okriina. Kyllä tässä melko täyteläinen olo on jo:) Pääasia ettei ole mitään ongelmia, kipuja eikä turvotusta.

Pisarat kirjoitti...

Olenkin yrittänyt laskeskella, kuinka "isona" kohtuvauva mahtaakaan olla. Nyt sitten jännään, onkohan pikku peikkonen tyttö vai poika ?! Te ehkä jo tiedättekin ; )

Kaisu kirjoitti...

Juu, kyllähän me tiedämme jo:) Amerikasta saatuja prinsessan vaatteita on vaikka millä mitalla..saas nähdä tuleeko niille käyttöä. Ei sen puoleen, olen saanut paljon siskon tytöltäkin vaatteita, joita käytän pojillakin. Esikoisen lempiväri onkin tällä hetkellä pinkki:)

Pisarat kirjoitti...

...ihquu ; )