sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Vadelmabanaanijäätelö


Jouluruoan päätteeksi oli mukava nauttia kevyttä jälkiruokaa. Tähän surautin sekaisin pari jäädytettyä banaania, vadelmia ja kookoskermaa. Päällä suklaataa kaakaomassasta, kookosöljystä ja agavesta.

3 kommenttia:

kte kirjoitti...

Pitääpä tehdä tällaista, tuntuu niin helpolta tuo ohje ;) Mikähän on kaakaomassa..? Mutta toimii varmasti ilman tuota suklaaosaakin! Tän voi varmaan tehdä niinkin päin, että banaanit ja muut surauttaa huoneenlämpöisinä ja sitten laittaa pakkaseen?

Kaisu kirjoitti...

Pelkkä banaani toimii loistavasti. Kesällä tein tämän tyylisiä jäätelöitä lapsillekin. Itse olen aina pakastanut kuorittuja pilkottuja banaaneja ja surauttanut sitten kuohkeaksi massaksi, en tiedä miten toisin päin toimii. Joutuukohan sen sitten uudestaan surauttaan kuohkeaksi...?

Kaisu kirjoitti...

Niin tuota kaakaomassaa olen tilannut Cocoviltä. Teen siitä suklaataa ja kaikennäköisiä kuorrutuksia. Herkullista:)