lauantai 23. tammikuuta 2010

Auringonkukansiemenkerma-parfait


Alkuperäinen ohje on täällä

Oli todella hyvää. Itse käytin banaania ja vadelmia tähän. Lapset saivat koota oman annoksensa itse ja tykkäsivät hirveästi. Piti tehdä vielä toiset kupit lisää. Pienimmäinen vielä rappasi kaikki kipotkin puhtaaksi auringonkukansimenekermasta:)

Itselläni on tuo Braunin yleiskone, jossa on erikseen tehosekoitin. Kone pitää aina sammuttaa ja ottaa kansi pois jos haluaa sekoittaa massaa. Eli en aina saa tarpeeksi sileää massaa sillä. Välillä menee hermot, kun joutuu kolmea eri vempainta käyttää, että lopputulos tyydyttää. Nytkin lapoin kolmessa erässä tuosta Braunin kiposta Magic Bulletiin kippoon sörsseliä ja lisäsin vielä vähän vettä, niin sain tasaisen tuloksen.

3 kommenttia:

Okriina kirjoitti...

Kiva vaihtoehto pähkinöille! Ihania leipomuksia olet tehnyt viimeaikoina. Voisin syödä niistä jokaisen :) Onnea viimeisille viikoille!

Yaelian kirjoitti...

Ihana ohje! Rakastan auringonkukansiemeniä ja niiden monipuolisuutta.Mulla on vähän sama juttu tuon sekoittamisen kanssa;Braun löytyy täältäkin ja Magic Bullet.TUo tiramisu alhaalla näyttää myös ihanalta!

Kaisu kirjoitti...

Kiitos teille:) Kyllä tässä taitaa olla viimeisiä puristuksia ennen synnytystä. Sittenhän blogi varmaan taas rauhoittuu tai ainakin uskoisin niin...