torstai 21. tammikuuta 2010

Vadelmajuustokakku





Mmmmm..hyvää:)

Alkuperäinen ohje on otettu täältä

Itse tein pienemmässä mittakaavassa. Pohjaan laitoin vähän kookosjauhoja. Macadamioiden tilalla oli cashewpähkinöitä. Annoin olla yön yli pakkasessa, josta sitten pari tuntia ennen syömistä otin jääkaappiin sulaan. Lasten kanssa mössättiinkin sitte urakalla, kun oli niin hyvää:)

5 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Nam,näyttää hurjan hyvältä!

Kaisu kirjoitti...

Tämä oli varmaan parasta kakkua tähän mennessä mitä olen tehnyt. Ostin tuollaisen lasten vuoan, joka on tarpeeksi pieni näihin kakku kokeiluihini. Ei tarvi aina tehdä niin suurta satsia täytettä ym.

Sanna kirjoitti...

sulatitko ensin sen kaakaovoin, kun ohjeessa laitettiin palasina blenderiin? Mahtaako olla koostumuksessa eroa, jos ensin sulattaa?

Sanna kirjoitti...

sulatitko ensin sen kaakaovoin, kun ohjeessa laitettiin palasina blenderiin? Mahtaako olla koostumuksessa eroa, jos ensin sulattaa?

Kaisu kirjoitti...

Hei Sanna,

sulatan aina kevyesti kaakaovoin ja lisään sitten vasta lopussa täytteen sekaan ja blendaan sieläksi. En ole kokeillut laittaa palasina, koska olen ajatellut ettei välttämättä sekoitus tasaisesti..