keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Appelsiini(suklaa) juustokakkuMukailin alla olevaa ohjetta. Luistin kuitenkin pohjan teon ja laitoin pohjaksi vain banaaneja. Halusin vain kokeilla lähinnä tuota täytteen makua. Itse laitoin täytteeseen pussista luomu appelsiinin kuoriraastetta.

Orange Chocolate Cheesecake
Crust:
• 1 C Almonds*
• 1/4 C Cacao Powder
• 3 Dates
Combine all ingredients in the food processor. Process until ground fine. Mixture should hold together when pressed. If it doesn’t, add water, 1 T at a time until texture is achieved. Set aside 1/4 C. Press remaining into bottom of 6″ spring form pan. Place in refrigerator.

Filling:
• 3 Oranges
• 2/3 C Agave
• 2 1/2 C Cashews (soaked at least 3 hours)
• 3/4 C Coconut Butter
• 1/2 t. Sweet Orange Essential Oil (optional as it is not raw but still very healthy)
Grate the zest off of all the oranges. You should have at least 3 T. Be careful to only get the orange part as the pith (the white) is bitter. Squeeze the juice out of all the oranges. You should have about 2/3 C. Place cashews, agave, coconut butter, zest, essential oil, and agave and orange juice in the food processor and process until very smooth. Pour over crust, sprinkle extra crust on top and refrigerate for at least 4 hours before serving.

5 kommenttia:

Okriina kirjoitti...

Wow, miten upea kakku! Olet jo tosi toimissa, vaikka synnytyksestä on vasta vähän aikaa. Ihailtavaa :)

Minnie kirjoitti...

Hei vaan, eksyin blogiisi viime vkonloppuna ja luin kaikki postauksesi läpi, tykästyin niin kovasti! Hyviä reseptejä, lyhyitä ja ytimekkäitä postauksia, kiva lukea! Onnittelut jälkikasvusta myös :)

Kaisu kirjoitti...

Okriina kiitos:) Ehkä pääsen vähän helpommalla kuin monet muut pienten lasten äidit, sillä mies tekee paljon kotoa käsin töitä. Näin ollen tiukan paikan tullen saan kyllä hoitoapua isältäkin ja pääsen käymään esim. kaupassa kesken päivän jne. Ja mikä tärkeintä, olen saanut parin tunnin pätkiä nukkua yöllä sieltä täältä, niin ei väsymyskään ole niin hirveää.

Voi kiitos Minnie:) Tuntuu kivalta kun joku sanoo noin. Kiitos myös onnitteluista:)

Marko kirjoitti...

Hei systeri!
Kakku näyttää todella herkulliselta...Kutsua odotellessa joku päivä maistelemaan luomuksiasi... :)

Kaisu kirjoitti...

Jaa Marko..onko mulla toinenkin veli:)

Ei vaan kiitti "pikkusisko". Tervetuloa maistelemaan..ongelma on vain se, että kaikki on yleensä jo syöty parempiin suihin kun vieraat tulevat:)) Herkkuperseitä kun ollaan..