torstai 25. helmikuuta 2010

Omenakakku

Idean kakkuun sain täältä

Pohja tuli suurinpiirtein samaa kaavaa noudattaen. Taateleiden tilalle laitoin rusinoita ja kaurahiutaleiden tilalla minulla oli spelttiä.

Täytteessä oli liotettuja manteleita, kookoskermaa, kookosöljyä, karvasmanteliöljyä, agavea, vaniljaa ja taisin loput sitruunanmehutkin sinne kaataa. Pikkasen lisäsin myös vettä joukkoon, kun oli aika tuhtia.

Pohjan päälle laitoin omenaa ja lorauttelin vaahterasiirappia päälle. Sitten täyte, jonka päälle omenaa ja kanelia. Koristelu kaakaomassasta, kookosöljystä ja agavesta.

Tämä oli myös todella hyvää. Mies söi tieten yli puolet, kun niin tykkäsi:)

7 kommenttia:

Niia kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Okriina kirjoitti...

Siis i-h-a-n-a-n näköinen kakku! Koska menaat avata raw-konditorian?

Mia Lucia kirjoitti...

Wau...täältä löytyy aina vain hienompia kakkuja! Noi alempana olevat punaiset gojipallerot on myös tosi mahtavan näköiset!

Niia kirjoitti...

Kiitos ohjeesta, tämä pääsee takuulla kokeiluun jossain vaiheessa :)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos teille:) Pisti Okriinan kommentti hymyilyttämään..näkisittepä välillä minunkin sähläämisen keittiössä;) Ei näillä taidoilla varmaan konditoriaa vielä perusteta, mutta yritys hyvä kymmenen. Itse asiassa olen aina inhonnut ruoanlaittoa ja leipomita, mutta nämä elävän ravinnon leipomukset ovat kyllä vieneet mennessään..

Linda kirjoitti...

On kyllä tosi herkullisen näköistä kakkua! Ja kaikkea muutakin =)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Linda:) Nyt on ollutkin vähän hiljaista vähän aikaa, kun ristiäiset on huomenna niin ei tahdo keretä postailla..Ehkä sitten taas ensi viikolla ollaan iskussa:)