lauantai 13. maaliskuuta 2010

Pientä purtavaa




Tässä kurkkua ja tomaattia auringonkukansiementahnalla. Lapset tykkäs hirveästi syödä näitä. Nykyään lapset ovat vähän narisseet, että taasko on salaattia...Sen vuoksi olen vähän muuttanut taktiikkaa ja tehnyt vähän eriversioita salaatista.

Tahnassa:
1 kuppi liotettuja auringonkukansiemeniä
2 rkl vettä
1 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
1/4 tl suolaa
ripaus cayennepippuri ja mustapippuria
1 rkl hienonnettua sipulia
2 tl hienonnettua tilliä, basilikaa tai persiljaa

Ohje on Jennifer Cornbleetin.

5 kommenttia:

Okriina kirjoitti...

Tuollaiset suupalat ovatkin hyvä idea tuomaan vaihtelua. Meillä myös raukat joutuu rouskuttamaan "pupunruokaa" joka päivä ;) Laitan kyllä oheen yleensä jotain kypsennettyä, niin salaatit menee sitten siinä sivussa.

Kaisu kirjoitti...

Itse teen myös salaatin aina lämpimän ruoan ohessa. Haluan lapsille tarjota aina jotain tuoretta joka ruokailun yhteydessä.

Raisa kirjoitti...

Paljon ihania reseptejä! :) Paljon tuollainen 1 kuppi on tilavuudeltaan?

Kaisu kirjoitti...

Hei Raisa ja kiitos:) Kuppi on 2 1/2 dl näin suomalaisittain.

Raisa kirjoitti...

Kiitos nopeasta vastauksesta. Pääsenkin sitten pian kokeilemaan mahtavia reseptejäsi. Vesi on jo kielellä :)