maanantai 22. maaliskuuta 2010

Seesaminsiemenkeksit ja sitruuna-goji-pistaasipähkinäkeksit



Alkuperäinen ohje oli sitruuna-karpalo-pistaasiokeksit, mutta vaihdoin karpalot gojiin. Ohje on Jennifer Cornbleetin.

1 kuppi manteleita
1/4 kuppia pistaasipähkinöitä
ripaus suolaa
8 medjool taatelia
1 tl sitruunan kuorta
1/4 kuppia kuivattuja karpaloita

Itse taisin laittaa makeutukseksi sekä rusinoita että normi taateleita liotettuna. Sitruunan kuoren tilalle laitoin luonnollista sitruuna-aromia. Säilytin keksejä jääkaapissa (vaikka eipä meillä mikään kauaa säily=)).



Näihin tuli simppelisti

1 kuppi kuivattuja aprikooseja
1/2 kuppia pistaasipähkinöitä
1/2 kuppia seesaminsiemeniä
1 tl sitruuna-aromia tai mehua
1 tl agavea

2 kommenttia:

Okriina kirjoitti...

Houkuttelevan näköisiö cookieita. Ohjetta odottelen, erityisesti sitruuna-goji-jne... -kekseistä :)

Kaisu kirjoitti...

Kyllä nämä hyviä oli:) Tykkään tehdä tällaisia keksejä, joita ei tarvitse kuivattaa.