sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Näillä vempaimilla kakkuja sun muita väännetään:)Tuolla Krupsin tehosekoittimella teen isommat satsit aamupuuroa (tattari-hirssi), pirtelöitä ja keittoja. Magic Bulletilla surautan jauhoiksi pellavansiemenet, kaakaonibsit, pähkinät ym. Tosi näppärä vempain siihen. Mies aikoinaan huusi huutonetistä sen lahjaksi ja ajattelin, että tuleekohan tuotakaan käytettyä..Hyvin on kuitenkin pelittänyt. Braunin yleiskoneella sitten loihdin browniet, leivät ja kakkujen täytteet (kunhan olen ensin esim.pähkinät hienontanut magis bulletilla). Näillä mennään eteenpäin.

Krupsin sekoittimella on viiden vuoden takuu. Ajattelin tilatessani sen, että olisi hieman ärtsympi.
Ainakin aamudrinkseissä jää joitakin kökköjä sekaan...Siinä jos haluaa jotain tehdä niin pitää olla isommat satsit ja tarpeeksi nestettä mukana, että lähtee rulettaan. Mutta kyllä se nyt kelpaa. Ehkä joskus sitten se Vitamix...

7 kommenttia:

Niia kirjoitti...

Oho, oon Magic Bulletista kuullut aikaisemminkin, mutta elin käsityksessä että se on ei-niin-voimakastehoinen blenderi, jolla nimenomaan ei ole mahdollista jauhaa hienoksi kovempia aineksia... Mutta jos sillä todellakin saa kaakaonibsitkin jauhoksi, niin olisi kyllä erittäin tervetullut lisä tähän talouteen! Mulla on muutenkin todella huono yleiskone, jolla hienosta ja ei sattumia täynnä olevasta lopputuloksesta saa vain haaveilla...

Kuusenkerkkä kirjoitti...

Osasit näköjään laittaa ruksit oikeaan ruutuun, kun nyt onnistuu kommentoiminen ))

Krups näyttää aika isolta, vai kuvittelenko vain ;o Itselläni on Philips, joka jättää myös kökköjä välillä, mutta se on aika sopivan kokoinen yhdelle hengelle. Mies kun ei vielä ole hurahtanut raakailuun ja marja-viherpirtelöihin. Itse teen pirtelöä joka aamu pakastemarjoista ja viherjauheesta.

Ja vielä, nyt kun on tilaisuus kirjoittaa: myöhästyneet onnittelut perheenlisäyksestä!

Kaisu kirjoitti...

Niia, minäpä tässä joku päivä otan ennen ja jälkeen kuvat aineksista mitä Magic Bulletilla jauhan:)

Kuusenkerkkä, kiva kun pääsit kommentoimaan:) Juu, kyllä tuo Krupsi ihan massiivinen on lasikulhoineen. Tarvinkin ison, kun teen 4 henkilölle ja kohta viidellekin. Meillä taas mies on pikkuhiljaa menossa mukana näitten raakailujen kanssa:)
Lämmin kiitos myös onnitteluista!

Nina kirjoitti...

Voi että mikä ihana blogi löytyi!! Mielettömiä reseptejä ja ihania kuvia!
Onnea perheenlisäyksestä, toivoo toinen kolmen äiti ja uusi blogisi fani
:)
Jos en tämän blogin innoittamana käy kokeilemaan raakakakkuja, en sitten millään!

Yaelian kirjoitti...

Magic Bullet on kyllä ihan yliveto,mulla ollut jo 4 vuotta.Ei kestä ihan ikuisesti,mutta jauhaa kaiken tosi hienosti.

Kaisu kirjoitti...

Nina, kiitos kannustuksesta ja onnittelusta:) Kyllä nämä pienet miehet pitää aika kiireisenä, mutta kyllä sitä aina jossakin välissä kerkiää jotain leipastakin. Välillä tuntuu, että kakkujen kuvaamisestakaan ei tuu mitään, kun kuorossa pojat huutaa ja toinen jalka keinuttaa sitteriä ym. ;) Mutta kyllä se tästä..

Kokeile ihmeessä ainakin tuota lemppari suklaakakkua. On niin helppo tehdä ja nopsa.

Kaisu kirjoitti...

Yealian, kyllä tuo Magic Bullet on kyllä mainio. Olin itsekin yllättänyt sen tehosta. Mantelimaidotkin teen sillä tasaiseksi ja puuron päälle "marjakiisselit". Vie vain muutaman sekunnin ja ei tule paljoa siivoa.