tiistai 25. toukokuuta 2010

Voikukanlehti-persiljayrttiöljy

Tästä en ottanut minkäänlaista kuvaa, mutta voisin ohjeen tänne laittaa. Ohje on otettu talteen samaisesta lehdestä, mistä koivunlehtipeston ohje.

2 dl persiljasilppua
1/2-1dl vaaleita voikukanlehtiä
1 dl öljyä
1/2 -1 dl omenaviinietikkaa tai sitruunamehua
1/2 dl omenamehua
ripaus suolaa ja pippuria

Kaikki tehosekoittimella sekaisin ja salaatin sekaan.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi, ja kiitos kaikista ihanista resepteistä! Ajattelin kysyä mistä olet ostanut tuota lesitiiniä? Itselleni kaikki raaka ja muutenkin veegani leivosten ainesosat aiheuttaa vähän pään vaivaa. Ja vielä kysyisin minkälaista vaniljaa käytät? Raaputatko tangosta vai oletko tilannut ulkomailta ja jos niin mistä. Kiitos jos viitsit vastata. :)

Kaisu kirjoitti...

Hei vain:)

Lesitiiniä olen ostanut ihan kaupasta. On raemaista, mutta Magic Bulletilla jauhan sen jauhoksi. En tiedä mistä saa valmiiksi jauhemaisena...

Viimeksi tilasin aitoa vaniljajauhetta Samsarasta. On varmaan monessa muussakin nettikaupassa esim. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Ekolo... Ulkomailta en ole koskaan tilannut muuta kuin tanssikengät:) Vaniljatangot ovat niin pirskatin tyyriitä etten niitä kovin usein ostele.

Eve kirjoitti...

Nyt joudun kyllä kokeilemaan voikukanlehteä, se tuntuu olevan niin trendikäs ja mikä parasta ainakin helposti saatavilla! Ja mitä mielettömiä kakkuja, kuola lähes valuu näppiksen päälle... :D

Kaisu kirjoitti...

Eve, kakkuja on tullut kyllä väännettyä jos jonkinlaista. Olen täys tunari noissa normi leivonnaisissa, mutta nämä raakajutut tuntuvat koko ajan mielekkäämmiltä ja helpommilta. Ja ovat niin hyviäkin kaiken lisäksi:)

Sinullakin on kiva blogi!