tiistai 29. kesäkuuta 2010

Palsternakkaraviolit


Vajaa kaksi pellillistä näitä hupeni aika nopeaan tahtiin. Lapset tykkäsivät hirveästi. Laitan ohjeen, jonka mukaan lähdin näitä tekemään. Itse hyvin harvoin kuitenkaan ohjeiden mukaan menen. Itse muistaakseni laitoin yhden palsternakan, jonka siivutin ohueksi yleiskoneen terällä. Tässä alkuperäinen ohje:


2 palsternakkaa
2 rkl oliiviöljyä

Annoin siivujen marinoitua muutaman tunnin ja kuivatin sitten uunissa 42 asteessa puolisen tuntia.

Täytteessä

1 kuppia pinjansiemeniä liotettuna pari tuntia
2 kuppia macadamiapähkinöitä 2 h liotettuna (käytin cashew)
4 tl tuoretta persiljaa hienonnettuna
4 tl tuoretta timjamia hienonnettuna
2 rkl oluthiivahiutaleita
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
1 rkl omenaviinietikkaa
1/2 kuppia vettä
Magic Bulletilla sekoitin kaikki tasaiseksi massaksi.

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Oi nam! Onko nuo raviolit tehty noista täyteaineista kanssa, vai mikä niissä oli pohjana?

Kaisu kirjoitti...

Laitoin ehkä otsikon hieman epäselvästi eli parempi taitaa olla palsternakkaraviolit pinjansiementäytteellä:)Pohjana siis palsternakkasiivut.