lauantai 21. elokuuta 2010

Lukemista


Viime aikoina on tullut lueskeltua kirjoja enemmänkin. Tuntuu, että kun tuo ruokapuoli alkaa olla kondiksessa, niin seuraavana vuorossa olisi pääkoppa. Joitakin asioita olen jo oivaltanutkin näin alkumetreillä ja kun alkuun olen päässyt, en enää halua lopettaa. Tunnen vain suurta helpotusta, että vihdoinkin voin alkaa purkaan näitä asioita sisältäni.

5 kommenttia:

Vapauden Tie - Angel- kirjoitti...

Jee Kaisu! Näin nää vaan avautuu meille! Toi Lempeyden Tie on kirja, jonka ostin 8 vuotta sitten ja nyt se vasta avautui mulle. Odotan innolla kuulevani lisää sun matkasta :)

Kaisu kirjoitti...

Saas nähdä Angel, alussa ollaan, mutta tämä tuntuu nyt hyvältä ja oikealta. Lastenikin vuoksi haluan lähteä tälle matkalle.

Vapauden Tie - Angel- kirjoitti...

Oma tahti on tosi tärkeää, sen tuntee kun saa "liika-annostuksen". Itselläni kans lapset vaikuttivat hyvin pitkälle siihen lopulliseen päätökseeni tietoisesti antautua matkan kuljetettavaksi :)

Piritta kirjoitti...

Ah, sama juttu täällä. Tuon reikikirjan luin vasta ja oli todella innostava. Henkinen kirjallisuus on avannut todella silmät. Suurin juttu on mulle oppia ymmärtämään, että jokaisella on täällä maailmassa oma tiensä, jolle jatkuvasti ohjataan, kun suostuu vain kuuntelemaan. Haastavaa on tunnistaa lasten tie, jolle pystyisi antamaan mahdollisuuden kehittyä. Lukuiloa sinulle!

T. Piritta
http://halauspuumetroasemalla.blogspot.com

Kaisu kirjoitti...

Piritta, itsekin olen jotenkin ihmeissäni tästä kaikesta. Itselleni suurin juttu tähän mennessä on oivaltaa, että kaikki lähtee itsensä rakastamisesta. Minä se olen vuosikaudet ollut mestari sättimään itseäni asiassa kuin asiassa:(