torstai 5. elokuuta 2010

Pienin peikko jo 6kk

Olen iloinen ja kiitollinenkin, että sain täysimettää pikkumiestä sen 6 kk. Nyt on pikkaisen maisteltu porkkanaa ja parsakaalia Hyvin on mennyt alas ja kovasti vain hymyilyttää.Isoveli on aivan haltioissaan vauvasta. Myös keskimmäinen tykkää kovasti hoitaa vauvaa.
Taustalla näkyy se normaali "kaaos":) Välillä on kaikki levällään, mutta sitähän se varmaan monessakin lapsiperheessä on...? Ainakin meillä. Illalla yleensä siivoan pahimman epäjärjestyksen ja lapset myös. Aamulla on mukava herätä, kun koti on vähän aikaa tip top.

8 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihanan suloinen vauveli! Ja näkyy pikkupeikko tykkäävän tarjottavasta...;-)

Tanja kirjoitti...

Kyllä, kyllä, meillä ainakin on aina jonkin asteinen kaaos. Onneksi vanhin on jo sen verran vanha että osaa siivota jälkensä, tosin vasta kun siitä on muistutettu ;).

Suloinen pikkuinen teillä, nopeasti ne vaan kasvavat <3

Vapauden Tie kirjoitti...

Ihana pikkumies! Vai parsakaalia? Pitääpä kokeilla täälläkin päässä :)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos tytöt:) Kyllä nämä pikkuiset ihmiset ovat kerrassaan suloisia ja viattomia. Innolla maistellaan uusia makuja ja tutkaillaan maailmaa pulleilla käsillä. Kaikki tietenkin pistetään suuhun mitä löytyy jne:)

Hyvä kuulla Tanja, että teilläkin on välillä kaaos;) Välillä stressaakin, mutta pitää yrittää ottaa lunkisti, kun on tämä tilanne mikä on. Joka asiaa ei aina kerkiä tehdä yhtäaikaa.

Vapauden tie:) Yllättävän hyvin on partsakaalit ja porkkanat mennyt. Nyt sekoittelin sitten kesäkurpitsaakin mukaan. Hiljaa hyvää tulee...

Piritta kirjoitti...

Oi suloista kaaosta! Kuin loisi lunta lumisateessa... Lasten huoneen kun siivoaa, se on 10 minuutin päästä samassa kunnossa kuin ennen siivousta.

Hei haluisin kokeilla jotakin raakareseptiä. Olisiko ehdotusta helposta (olen ihan vasta-alkaja näissä), herkullisesta reseptistä, joka maistuisi myös pienille?

Terkuin Piritta
http://halauspuumetroasemalla.blogspot.com

Nina kirjoitti...

Paljon onnea hienosta täysimetystaipaleesta! :) Oli niin kauniisti ilmaistu se kiitollisuus tuossa tekstissäsi.
Tosi antoisa ja mukava blogi!

Kaisu kirjoitti...

Hei Piritta:) Ihana kuulla, että muillekin on tuttua tämä "kaaos"!

Poikien herkkuja ovat suklaapallot, suklaabrowniet, ananasjäätelö, jäätelö pakastetusta banaanista, avokado-limemousse, suklaamousse avokadosta jne. Ovat todella helppoja tehdä. Ohjeet ovat kategoriassa "Raw-herkut".

Tykkäävät myös dipata kasvistikkuja ja tehdä omia hampurilaisia tomaateista ja kurkuista. Välissä on jotain pateeta.

Itseäni on jostakin syystä tehnyt mieli kaurapuuroa ja olen yrittänyt lapsille sanoa, että mitä jos äiti keittää kaurapuuron aamuksi. Ei kuulemma käy! Äidin pitää tehdä pinkki drinksu:)Eli pojat tykkäävät hirveästi viherdrinksuista, joissa on banaania, mansikkaa, mustaherukkaa, jotain vihreää (persiljaa, lehtikaalta, porkkananvarsia, pinaattia jne. vaihdellen)ananasta ym.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Nina:)Lämmitti niin mieltä kommenttisi. On niin paljon asioita, joista saa olla kiitollinen. Sitä vain tuppaa välillä itsekin pitämään asioita itsestäänselvyytenä.