keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Ötököitä :(

Hyi hitto sanon minä:( Tilasin netistä manteleita kilon pussin ja paljon muutakin. Eilen tuli paketti. Laitoin osan mantelipussista lasipurkkiin ja myöhemmin huomasin, että mitä ihmettä siellä purkissa vilistää. Siellä vilisti useampi kuvassa näkyvä ötökkä ja lisäksi hieman pienemmän näköinenkin öttiäinen. Aikani niitä yritin häätää ja sitte alko inhottaa ja heitin kaikki kartanolle. Näin jälkeenpäin muistelen, että pussissa oli jo valmiina reikä kun sain sen. En vain niin ajatellut sitä, kun lasten kanssa tohinassa pakettia avattiin.

No ei siinä kaikki. Illalla vielä ajattelin mutustella pari taatelia. Joskus on niistäkin sanottu, että kannattaa katsoa sisälle ettei sieltä löydy yllätyksiä. Joskus olen katsonut ja joskus vai virauttanut päältä ja nakannut naamaan. Nyt sitten aikaisemman öttiäismetsästyksen jälkeen katsoin joka taatelin sisään huolellisesti ennen kuin suuhuni niitä pistin. Yllätys yllätys...sieltäkin löytyi öttiäinen. Huoh ja yök. Miehen kanssa tuumattiin, että ollaan taittu syödä aika paljon kaikennäköisiä öttiäisiä. Tästä lähin katson kyllä kaikki tarkemmin. Inhottaa vähän:( Noh, eihän ne tieten vaarallisia ole.

Hyvää ruokahalua:)

7 kommenttia:

Kermaperse kirjoitti...

Proteiinilisää ;)

Tanja kirjoitti...

Huuh :S... Itse tein yhden kerran löydön avaamattomasta ja reijättömästä kaakaopapu pussista, valkoinen toukka, yöksis.

Okriina kirjoitti...

B12-vitamiinia :) Mutta siis oikeasti tosi harmillista. Meni kalliit ainekset hukkaan. En ole itse onneksi ötököihin törmännyt.

kte kirjoitti...

Vai kasvissyöjä vai, pah! ;D

Siis tilasitko nää jostain ulkomailta vai? Ilmoita ihmeessä asiasta sinne, mistä tilasit. Meillä kävi kerran niin, että ulkomailta ilmatiiviissä rasiassa tuoduista karkeista (pähkinöistä ja sen sellaisista) löytyi jos jonkinmoista öppiäistä. Ja en tiedä, paljonko niitäkin kerittiin vetää nassuun :S Joskus ulkomailta tuoduissa pelkissä pähkinöissä on kanssa alkanut kuhista..

Nams :P

Kaisu kirjoitti...

Juu, pitää ajatella positiivisesti, että proteiinilisäähän se ja vitamiineja:)

Kte, tilasin ihan täältä Suomesta nämä. Laitoin heti palautetta kyseiselle firmalle ja he palauttavat manteleista rahat tililleni. Hyvä juttu. Liki kakskymppiähän se pussukkakin maksaa..

Yaelian kirjoitti...

Hui,no ei ollut mukava yllätys;onneksi sait rahasi takaisin.Varmaan myös kuumalla kesällä on jotain tekemistä asian kanssa.Täällä kun on niin pitkä kuuma aika,pidänkin kaikki pähkinät ja sellaiset jääkaapissa kuuman kauden aikana.Kiva uusi pohja muuten.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Yaelian, pohja on vielä työn alla, mutta tämä saa nyt luvan kelvata.

Kammoan muutenkin kaikkia ötököitä, niin ei kovin mukava yllätys:(