tiistai 21. syyskuuta 2010

Pistaasipähkinäpallerot


Helppoja tehdä ja hyviäkin vielä. Laitanpa alkuperäisen ohjeen tähän. En enää muista meninkö itse aivan ohjeen mukaan, kun yleensä lisäilen kaikenlaista sekaan. Nytkin varmaan lisäsin cashewpähkinöitä tai manteleita sekaan. Taateleiden ohessa käytän monesti rusinoita.

2 kuppia pistaasiopähkinöitä
1/3 kuppia carobjauhetta
3/4 kuppia taateleita
1 tl vaniljaa
ripaus suolaa

Kaikki yleiskoneessa sekaisin.


2 kommenttia:

Annie kirjoitti...

Tämä blogi olikin ihana löytö. Juuri olen miettimässä raaka/elävään ravintoon palaamista ja olen miettinyt, miten sitä jaksaisi toteuttaa pienten lasten kanssa - jotka eivät edes suostu syömään useimpia vihanneksia.

Kaisu kirjoitti...

Annie, kiva kun löysit:) Kyllähän tämä vähän haasteellisempaa on lasten kanssa. Meillä lapset tykkäävät hirveästi kaikista raakajuttuista, että siinä mielessä on helpompaa.