lauantai 30. lokakuuta 2010

Joulua odotellessa III...:)


Pienen miehen kanssa käydään pyörällä läpi kaikki vesilätäköt ja roiskitaan vettä oikein kunnolla:) Naapurin jouluvalotkin näkyvät taustalla. Kovasti täällä jo joulua odotellaan.

Kierrätys kunniaan...pinkki pyörä on saatu aikoinaan siskoni tytöltä. Sillä ovat pojat opetelleet ajamaan. Pyörän värillä ei vielä tässä vaiheessa ole ollut väliä, kunhan vain eteenpäin pääsee ja lujaa:)

5 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Meillä on ihan musta maa vielä, ei yhtään jouluista.
Pojilla tuntuukin olevan vielä tuossa iässä niin että värillä ei ole väliä, mutta ainakin meidän tyttöset ovat jo pienenä kovin väritietoisia. Meillä kun on esikoispojalta jääneet pyörät tytöille jatkokäyttöön on ne täytynyt maalata toisen värisiksi (mustasta vaaleanpunaiseksi). Ja vaatteet on pitänyt tuunata tyttömäisemmiksi (vaikka kotivaatteina olisivatkin). ;)
Herkullisen näköisiä leipomuksia tuolla aijemmissa postauksissa jälleen :P

Kaisu kirjoitti...

Tanja, tytöistä ei ole kokemusta, mutta nämä meidän pojanpallerot ovat kyllä olleet kaikkiruokaisia värien suhteen. Esikoisen lempiväri oli jopa pinkki ja on vähän vieläkin (5v). Kotona on haalari, jossa on pinkkiä, mutta en enää esim. kerhoon sitä laittaisi hänelle päälle ettei kukaan ala kiusaan ym. Itsekin jo esikoinen tiedostaa, että mitkä ovat poikien värejä ja mitkä tyttöjen.

Täälläkään ei muuten ole enää lunta, pimeää on. Naapurin jouluvalot kivasti piristää kotitanhuaa.

Pisarat kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa. Seuraan kyllä, vaikka en ole kommentoinut :) Nyt tulisi kysymys, että huomioitko pikkuisimman ensiateriat jotenkin perheenne ruokavalion mukaisesti. Itse vauvaperhetyössä voisi olla kiva antaa vinkkejä ja vaihtoehtoja purkkiruoalle ja viljapainotteisille velleille.

Kaisu kirjoitti...

No moi Pisarat:) Minäkin kyllä vierailen blogissasi, mutta välillä ei keksi mitään fiksua kirjoitettavaa niin tuntuu, että parempi kun pitää mölyt mahassa;)

Kyllä meillä aamullakin surautetaan monesti puuro liotetusta tattarista/hirssistä, jota pikkuiselle laitan marjojen/hedelmien sekaan. Kuivattuja marjajauheita käytän myös useasti tuomaan ravintoarvoa. Pyrin saamaan kuin isompien peikkojenkin kanssa, että joka ruokailulla jotain tuoretta. Avokadon kanssa kun sotkee esim. banaania, omenaa tai kesäkurpitsaa, niin kyllä pikkumies tykkää. Välillä olen ihan pieniä määriä laittanut viherjauhettakin ruokien sekaan.

Kvinoa, tattaria ja hirssiä meillä siis käytetään aika paljon. Välillä olen laittanut liotettuja siemeniä pienen määrän pikkumiehen drinksuihin.

Jos en tarjoa aivan tuoretta niin mieluummin suosin höyryttämistä kuin keittämistä.

Pisarat kirjoitti...

Kiitos hyvistä vinkeistä : )