maanantai 15. marraskuuta 2010

Appelsiini-carobkakku


Tämä oli kyllä mielettömän hyvää. Koristelu meni vähän mönkään, kun mies odotti kahvikuppi kädessä, että pääsee maistamaan;)

Pohja:

1 kuppi pekaanipähkinöitä (tällä kertaa en liottanut pähkinöitä)
1 kuppi cashewpähkinöitä
12 taatelia, jotka liotin tunteroisen appelsiinimehussa
1 rkl hunajaa
1/2 kuppia carobjauhetta
vähän vaniljaa
vähän suolaa

Eka pähkinät yleiskoneen kipossa sekaisin ja sitten muut aineet mukaan.

Kuorrutus:

2 rkl kookosöljyä sulatettuna
1 rkl mantelivoita
1rkl cashewvoita
1 rkl carobjauhetta
1 rkl kaakaojauhetta
sopivasti appelsiinimehua
pari tippaa appelsiiniöljyä

Kaikki Magic Bulletilla sekaisin.


Ei kommentteja: