perjantai 19. marraskuuta 2010

Lapsivakuutus


Muistaakseni Keskipohjanmaa-lehdestä napsasin tämän kirjoituksen koskien lapsivakuutuksia. Tulee välillä itsekin mietittyä, että onko tässä järkeä vai ei…


Esikoiselle otin vakuutuksen 2005. Vakuutusmaksu oli 118,68,-

Keskimmäiselle otin vakuutuksen 2007. Vakuutusmaksu oli 152,53,-

Nuorimmaiselle otin vakuutuksen 2010. Maksu oli 177,31,-.Viimeisin lasku esikoiselle 149,15,-

Viimeisin lasku keskimmäiselle 149,15

Viimeisin lasku kuopukselle 210,43,-Kaikki vakuutusmaksut tähän mennessä:

Esikoiselle 900 ja risat

Keskimmäiselle 730,-

Kuopukselle 473,-

Eli yhteensä on tullut maksettua vakuutuksia tähän mennessä 2103,-. Tuo kuopuksen viimeisin lasku vähän järkytti, kun oli jo yli 200 euroa. Esikoisella se oli 133,- aikoinaan. Yhtään kertaa emme ole tarvinneet vielä vakuutuksia. Pojat ovat onneksi olleet melko terveitä.

 

2 kommenttia:

kte kirjoitti...

Niin.. mä en älyä vakuutuksista yhtään mitään. Mutta pakko kai jotain vakuutuksia on olla, mutta kiva niitä on maksella, kun ei tajua niistä ollenkaan! Ei me kyllä sen takia vakuutuksia maksella, että yksityiselle päästäisiin - sellaisia kun meillä ei edes ole ;) ja terkkarille on päässyt aina kun on ollut tarvis. Onneks ei tarvetta nuorimmaisen kohdalla oo ollut kertaakaan - mut siis noi tapaturma-, henki- jne. vakuutukset kai on oikeesti ihan hyviä. Just in case. Niin ja matkoilla on vähän pakko olla!!

Kaisu kirjoitti...

Juu kte, en minäkään tajua:) Kauhistelen vaan, kun melkein joka laskussa maininta vakutuusmaksun noususta. Jumalottamastihan nuo ovat nousseetkin, kun vertaa esikoisen ja kuopuksen vakuutusmaksuja. Tokihan niitten pitäisi laskea, kun lapsi täyttää viisi vuotta...

Veljen kanssa puhuttiinkin tästä asiasta. Hän oli funtsinut sellaistakin vaihtoehtoa, että perustaisikin oman tilin, jonne veisi vuosittain vakuutusmaksuihin menevän määrän rahaa. Sieltä sitten ottaisi tarvittaessa rahaa sairaskuluihin.

Pitää vielä itsekin perehtyä tarkemmin näihin vakuutuksiin. Hyvähän se on tietenkin olla tapaturma ym. vakuutus.