keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Carob-karpalopalat ja muuta jouluista:)


Carob-karpalopalat

Pohjassa

1,5dl muutaman tunnin liotettuja kurpitsansiemeniä
1 dl (reilu) liotettuja pekaanipähkinöitä
1dl  jääkaapissa ollutta manteli-taatelimössöä (jäi yli toisesta projektista)
1dl  kuivattuja karpaloita
4 medjool taatelia
0,5 tl kanelia
3 rkl carobjauhetta
1 rkl kookosöljyä sulatettuna
ripaus suolaa 

Yleiskoneen kipossa sekaisin.

Päällä

1dl cahewpähkinöitä
2rkl raastettua kaakaovoita
2rkl kookosöljyä sulatettuna
2rkl hedelmämehua 
1 medjool taateli
appelsiiniaromia pari tippaa
vettä sopivasti, että Magic Bullet pyörii

Puolukat ovat niin ihania, että niillä koristelen herkut kuin herkut.


Näitä suolaisia pipareita tein viime vuonnakin.Mies tykkäs hirveästi näistä ja itsekin mukisematta söin. 
Nuo mustat pisteet pipareissa ovat kotimaista hamppurouhetta.


Näin mahtavasti löytyy jo luomuhedelmiä lähikaupasta. Appelsiineja ja päärynöitä löytyy luomuna Pirkka-merkin alta. Luomuomenat ovat niin mahetsun herkullisia.


Oikein Ihanaa ja Rauhaisaa Joulua kaikille, niin tutuille kuin tuntemattomillekin!


5 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Ihanaa Joulua!
Jälleen olet leiponut herkullisen näköisiä herkkupaloja :P ja suloinen pikku tonttukin kuvassa :D

Yaelian kirjoitti...

Ihania herkkuja!
Oikein hyvää Joulua koko peikkoperheelle!

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Tanja ja Yaelian! Nyt joulupukkia odottamaan:)

Tuuli kirjoitti...

aivan ihana pikkutonttu! :) juu, omput on meidänkin suosikkeja. miten ne maistuukin luomuna niin erilaiselle, ei ole niin vetisiä kuin "myrkytetyt".

PS. tosi kaunis blogipohja.

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Tuuli:) Nämä ihanat pikkutontut ovat kyllä niin liikkuvaa sorttia, että pitää olla superhypernopea jos meinaa kuvan saada;)

Meilläkin pojat tykkäävät hirveästi noista luomuomenoista, namskista!