lauantai 4. joulukuuta 2010

Nyt niitä saa, nyt niitä saa....


Eli luomubanaaneja ja kotimaisia luomujuureksia. Jippiajee:) Johan se vihdoinkin auttoi, kun narisin tarpeeksi usein läheiseen K-Supermarkettiin, että pitäisi luomubanaaneja saada. Koko kaupungista ei ole niitä tähän mennessä saanut mistään. Lisäksi mainitsin kauppiaalle, että olisi ihana saada kotimaisia luomujuureksia (punajuurta,lanttua, naurista) ja kaalta,  joita voi sitten useammin syöttää pienille lapsillekin. Kappas vain, niitähän oli myös tarjolla. Olen jättänyt tomaatin ja kurkun oston hyvin vähälle ja pyrin suosimaan kotimaisia juureksia. Banaaneja menee lähinnä drinksujen seassa.

Välillä olen miettinyt ruokapiirin perustamistakin, kun luomun tarjonta ei aivan ole täällä ollut sitä mitä haluan sen olevan. Näköjään sitä pitää kovalla äänellä vain vaatia niitä tuotteita mitä haluaa. Nyt olen suht koht tyytyväinen.

6 kommenttia:

Okriina kirjoitti...

Jes! Hieno juttu, että toiveesi kuultiin. Aktiivisuus kannattaa.

Pisarat kirjoitti...

Hyvä, hyvä !

Suvi kirjoitti...

Ihan loistava juttu! Tiedä vaikka olisi kanssasi muitakin, jotka ovat haaveilleet luomutarjonnasta, mutteivät ole rohjenneet pyytää kauppiaalta. Aktiivisuus palkitaan, onneksi <3.

Asutko mitenkä pienessä kaupungissa? Mietin vain miten yleistä tuo luomu tarjonta mahtaa jo nykyisellään olla näiden Suomen "isoimpien" kaupunkien ulkopuolella. Joskus kun poikkesin n. 50 km Turusta olevassa Salon kaupungissa, en Citymarketin kokoisesta kaupasta löytänyt luomua. Olin vähintäänkin hämmentynyt. Ehkäpä sielläkin asiat ovat kuitenkin jo edenneet (toivottavasti).

- Angel- kirjoitti...

Vähänks inspiroivaa!! Hienoo Kaisu :)

Eve kirjoitti...

Mieletöntä! Toivottavasti muutkin asiakkaat löytävät luomutuotteet, jotta pysyvät jatkossa kaupan valikoimissa.

Kaisu kirjoitti...

Okriina ja Pisarat, todellakin upeeta ja mahtavaa:)Me kuluttajat taidamme monesti olla liiankin kilttejä ja tyytyä siihen mitä on tarjolla.

Suvi, ainakin siskon kanssa ostellaan täällä tuppukaupungissa luomua jos ei muita ole:)Täällä on asukkaita päälle 12 000. Nyt kyllä olen jo melko tyytyväinen K-Supermarketin tarjontaan.

Angel, tiedät sitten mistä hakea luomubanaaneja, kun tulet tänne päin:)

Eve, toivotaan, että pysyvät valikoimissa. Tuolla ylhäällä sanoinkin, että toki täällä siskoni myös ostelee luomua paljon:)