perjantai 28. tammikuuta 2011

Kakkua punssikuorrutuksella


Tein tällaisen pikakakun, kun teki mieli jotain hyvää. 
Pohja:
2dl manteleita (liotettu yön yli ja kuorittu)
5 taatelia
1rkl carobijauhetta
1rkl hampunsiemeniä
1tl mustaherukkajauhetta
1rkl sulatettua kookosöljyä

Jauhoin yleiskoneen kipossa ensin mantelit murumaiseksi. Sitten lisäsin kaikki muut ainekset.

Kuorrutus:
0,5 dl cashewpähkinöitä
1tl carobjauhetta
1 taateli
2rkl kaakaovoita sulatettuna
2rkl kookosöljyä sulatettuna
muutama tippa punssiaromia pullosta

Päälle tietenkin puolukoita, nam:) En ole ennen ollut mikään puolukkafani, mutta näihin raakajuttuihin ne vain sopivat niin kertakaikkisen hyvin.

Tämä kakku oli hyvää. Enpä kyllä muista kovin montaa raakakakkua, josta mies ei olisi tykännyt, saatikka lapset:)

2 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihana raakakakkuohje taas! Ja punssi takuulla antaa kivan makulisäyksen!

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, kiitos! Olen aina tykännyt punssin mausta ja tässäkin se oli yliveto:)