sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Viimeksi luettua


Lokki Joonatan oli lyhkäisyydessään ihan kiva luettava. Moni varmaan pystyy samaistumaan kirjan tarinaan. Ainakin itse olen kokenut monessakin suhteessa tarpovani vastavirtaan ja ihmetellyt, että miksiköhän ne muut ei ajattele samalla lailla:)

Caroline Myssin kirjassa korostui yksi asia, joka on minullekin hyvin tärkeä eli pyyteetön auttaminen. Luin kerran yhden mielipidesivuilla olleen jutun, jossa nainen kiitteli avusta tuntematonta miestä. Nainen oli juna-asemalla ja huomasi, että hänellä ei ollutkaan yhtää kolikkoa autopaikan mittariin. Hän oli jo harmistunut, kun juna oli kohta lähdössä eikä hän kerennyt lähteä mistään vaihtaan kolikkoja. Vierelle ilmestyi mies, joka antoi hänelle puuttuvat kolikot. Nainen kiitteli hämmästyneenä. Mies oli sanonut jotenkin näin: "Mehän olemme täällä toisiamme varten."
Näinhän se on! Samanlaisia tarinoita oli paljon Caroline Myssin kirjassa.

Margit Sjöroosin kirja on minulla vielä kesken, joten jatkan sen lukemista.

9 kommenttia:

Chaos kirjoitti...

Heti kun katoin tuon kuvan niin menin eBayhin ja tilasin vihdoin ja viimein itselleni Jonathan the Seagullin :) Eli kiitti tästä muistutuksesta :)

Kaisu kirjoitti...

Eipä kestä Chaos, hyvä juttu:) Itse sain kirjan joulupukilta. Joulupukki oli huutanut sen huutonetistä:)

Mademoiselle Fromage kirjoitti...

Mahtavaa, miten kauniisti sanottu tuo "Mehän olemme täällä toisiamme varten", tärkeä muistutus taas siitä, mikä elämässä on olennaisinta! Kiitos inspiroivasta blogista, olen ollut laiska kokeilemaan reseptejäsi, mutta ne ovat niin houkuttelevia, että kohta reipastun!! Mutta bravoo siis sinulle upeista luomuksistasi! :)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Mademoiselle Fromage:) Itsellä jäi tuo miehen sanoma lause niin mieleen lehtijutusta, että yritän vaalia sitä joka päivä.

Yritäppäs reipastua, niin käyn kurkkimassa sitten blogissasi sinun upeita luomuksiasi:)

Juille kirjoitti...

Moikka Kaisu, kiitos ihanista kakkuresepteistäsi - sulle olisi tunnustus mun blogissa :)

pilo-tuotanto kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kaisu kirjoitti...

Juille, no voi kiitos:) Perehdympä tunnustukseen paremmin myöhemmin tällä viikolla, kun taas kerkiän päivittää blogia...Muutama päivä on vielä vähän vilskettä tässä:)

-Angel- kirjoitti...

Tuo "Ihmeellinen Voima" on ihana kirja."Myötätunto" kiinnostaisi myös, aihe on niin tärkeä.

Terveisiä kaikille, ja rutistus lapsille :) Oliko teillä mukavat juhlat? Ihana olisi nähdä taas kuvia :)

Kaisu kirjoitti...

Kiitos Angel, terveisiä myös sinne:)
Synkkärit oli ihanan pienet ja rauhalliset. Huomenna pitää muistaa teetättää kuvat niin voi sitten ihan postitse laittaa kuvia tulemaan sinullekin:)

Minäkin tykkäsin tuosta Myssin kirjasta. Siinä oli ihania pieniä tarinoita ihmisiltä. Pienillä hyvillä teoilla on suuri merkitys toiselle ihmiselle.