keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Laskiaispullia raakana


Jokin aika sitten tein  raakoja runebergintorttuja, jotka olivat menestys. Nyt päätin soveltaa laskiaispullat myös raakana. Nämäkin olivat oikein makoisia, peikkoset tykkäsivät. 



Eli pulliin (5 aika pientä) tuli:

7 liotettua viikunaa
1 dl kookoshiutaleita
1,5 dl manteleita liotettuna ja kuorittuna
1 rkl vaahterasiirappia
1 rkl kookossosetta (kookosöljyä ja hedelmälihaa)
kaardemummaa vähän
Voi olla, että laitoin myös vähän cashewpähkinöitä...(vähän pätkii)

Yleiskoneen kipossa kaikki suhteellisen tasaiseksi massaksi.


Välissä liotetuista manteleista, hunajasta ja karvasmanteliaromista tehty seos.
Päälle vielä cashewkermaa eli liotettuja cashewpähkinöitä, vanilja-aromia ja hunajaa.



3 kommenttia:

Okriina kirjoitti...

Oi lurps. Mantelimassataikinaa?

Suvi kirjoitti...

Voi nam! Etinkin juuri raakojen laskiaispullien ohjetta eli jos sellaisen vielä laitat, niin olen kovasti kiitollinen =)

Kaisu kirjoitti...

Okriina, jeps. Mantelimassa on se paras täyte:)

Suvi, olepas hyvä. Tämä ohje kävi ainakin meillä laatuun:)