keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Verenpaineesta osa 3 ja alfataso

Viime vuonna kirjoitin ihanasta ihmeestä, joka kohtasi äitiäni energiaparannuksen myötä. Äidillä loppuivat kivut siihen ja koko elämän ajan kannetut taakat ja kolhut karisivat pois. Äidin ajatukset kirkastuivat ja luovuus pääsi valloilleen – runoja pulppusi tiuhaan tahtiin. Samalla kaikki muuttui niin kauniiksi..

Tammikuun alussa äidin toinen polvi leikattiin kolmannen kerran lonksumisen vuoksi. Äitiäni alkoi hieman askarruttamaan tuleva leikkaus ja sehän näkyi verenpaineissa heti. Sen vuoksi annoin äidilleni ennen leikkausta pienet ohjeet, joiden avulla hän voisi rentoutua. Hän ennätti viikon ajan ennen leikkausta tehdä rentoutumisharjoituksia ja huomasi olonsa rauhoittuvan.

Sairaalassa äitini jatkoi rentoutumisharjoituksia ja tunsi olonsa todella hyväksi. Kotona sama homma jatkui. Toipuminen on ollut nopeaa ja mahtavaa. Kipulääkkeitä ei ole tarvinnut syödä kuin ihan vähän, koska kipuja ei ole ollut.Verenpaineetkin ovat olleet loistavat.

Pikkuhiljaa äidin rentoutumistuokiot (hän pääsi alfatasolle jo heti ensimmäisellä kerralla) ovat syventyneet ja äiti on päässyt käymään ”paratiisissa”, missä kaikki on niin rauhallista ja kaunista. Hän aistii siellä kaiken selvästi; näkee, kuulee, haistaa…Joitakin asioita äitini on nähnyt siellä palapelin tavoin. Kuluneet palapelit hän on vaihtanut uusiin ja ehyisiin. Välillä hän käy ”siellä” ottaen muita ihmisiä mukaansa. Äitini ja ihmiset, joiden kanssa äitini siellä on, ovat nuoria ja elinvoimaisia. Siellä ei ole aikaa. Hänellä on taivaallinen olo siellä käytyään ja hän on elämänsä voimissaan. Se kaikki viime vuosien kipu, väsymys, paha olo ja masennus ovat vaihtuneet autuuteen, puhtauteen ja iloisuuteen. Äiti on niin kiitollinen saamastaan lahjasta ja vaalii sitä nöyrin sydämin

Olen hieman lukenut tästä tilasta, jonka äitini on kokenut. Se on käsittääkseni alfataso, jossa liu’umme pois fyysisestä maailmasta ja pääsemme hivenen lähemmäs taivasta. Alfatasolla koet autuaallisen tunteen – olet tietoinen ulkoisesta maailmasta, mutta et osallistu siihen aktiivisesti. Fyysisesti ja henkisesti olet täysin rentoutunut.

Meillä on jokaisella mahdollisuus päästä alfatasolle, toisilla se käy nopeammin ja toisilla hitaammin. Meikäläinen ei ole päässyt vielä minnekään alfatasoille;) Äitini pääsi heti! Tässä pieni ote äitini lähettämästä sähköpostista:

”Eilen kävin tervehtimässä autuuteni tyyssijaa . **** ja minä olimme nuoria, terveitä, hymyileviä ja onnellisia kaiken sen ihanuuden ja rauhallisuuden keskellä.
Seisoimme korkealla harjanteella käsi kädessä, katsoimme välillä toisiamme
lämpimästi ja hymyillen. Se on niin käsittämätöntä aistimista ja
näkemistä ettei sanat riitä kertomaan sitä kaikkea lumoa.
Sieltä kun asteittain palaa omaan maalliseen kehoonsa ja persoonallisuutensa, on rauhallinen ja rentoutunut olo.

Tunnen itsessäni ihmeellistä voimakkuutta, tyyneyttä ja elämää kohtaan nöyrää
viisautta sen kaiken kokemani jälkeen. Näillä evästyksillä kyllä pärjää elämässä
erinomaisesti ja arvokkaasti. Toivon mukaan nämä ihmeellisyydet eivät
häviäisi koskaan pois, miten ihanaa se olisi itselle , jos sen
ainiaaksi pitää vois....”

6 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Ihana kirjoitus! Ja on ilo lukea,miten olet auttanut äitiäsi voimaan paremmin:)

Okriina kirjoitti...

Mahtavaa kuulla, että äitisi on saavuttanut jotain noin arvokasta!

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, kiitos. Äidin kanssa ollaan kyllä itsekin mietitty, miten kaikkin on ollut kuin johdatusta. Jonkinlainen opetusmatka tämä on ollut äidille kaikkine kipuineen ja polvileikkauksineen. En usko, että äiti olisi löytänyt sisällään olevaa lahjaa, jollei hän olisi tätä kaikkea läpikäynyt.

Okriina, kyllä tämä kieltämättä on ihanaa ja ihmeellistä. Kun vertaa äitiä viime keväänä ja nyt, on kuin kyseessä olisi kaksi eri ihmistä.

Sanna kirjoitti...

Oli kyllä ihana kirjoitus. Kyllä sitä itse haaveilee myös tuosta tilasta. Onko sinulla antaa ohjeita tai jotain opuksen nimeä mistä voisin harjoittaa noita harjoituksia

Kaisu kirjoitti...

Heippa Sanna,

kyse on Silva-menetelmästä. Sattumalta huutonetin kautta ostin sen kirjan. Enkä kyllä ostaessani tiennyt mitä se on, mutta pääasia,että äitini on saanut niin suuren avun elämäänsä siitä:)Kirjoittaja Jose Silva. Täällä myös tietoa kyseisestä menetelmästä http://www.silvamenetelma.com/Finland/index.html

Sanna kirjoitti...

kiitos Kaisu vastauksesta, pitää tutustua <3