tiistai 26. huhtikuuta 2011

Elämän Eliksiiriä - koivunmahlaa

Mies on innokas koivunmahlan kerääjä. Aamulla nautittiinkin koko poppoo "uunituoretta" koivunmahlaa. Eilen maistamassani satsissa maku oli hieman "saippuamainen". Aamun satsissa  maku oli ihan ok, ei yhtään saippuamainen. Nordic Koivu koivunmahlan maku on kyllä erilainen, kuin tuo miehen laskema. Maultaan tykkään enemmän tuosta Nordicin.

4 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Täällä ei ole koivuja,mutta kai joitain puita,joissa mahlaakin on.Jotenkuten kuvittelin mahlan maistuvan makealle,eikä saippuamaiselle...

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, vähän sitä funtsittiin, että mitenköhän se eka satsi maistui siltä. Saippua siitä ainakin itselle tuli mieleen. Toinen satsi maistui jo ihan hyvältä ja makealtakin. Mut Nordicin koivunmahlan voi sanoa olevan jopa hyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä Oulun korkeudellakin on mahlaa kerätty, mutta ei kylläkään saippuamaista, vaan makeaa ja oikein hyvää. Minä pidän paljon enemmän itse kerätystä mahlasta kuin tuosta Nordicin, se oli jotenkin tunkkaista, mutta voihan erässäkin olla eroa.

Minerva

Kaisu kirjoitti...

Minerva, liekkö mies pessyt pullot saippualla ja huuhdellut vähän huonosti;)

Vaikka Nordicin mahlan maku miellytti minua enemmän, niin kyllä se hienommalta tuntuu juoda itse valuttamaansa mahlaa:) On ainakin tuoretta ja läheltä valutettu. Eikä saippuakaan ole enää maistunut eka satsin jälkeen.