sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tällä viikolla kuvattuaKevät on ollut jotenkin myöhässä, ainakin kun vertaa viime vuoteen. Tein kierroksen takapihalla viikko sitten ja räpsin kuvia sieltä ja täältä.Älkää naurako, mutta tämä on "kasvihuoneeni" :)) Olen monta vuotta sanonut miehelle, että etsä sä viitsis tehdä mulle kasvihuonetta...mutta ei oo näkynyt ei. Joka kevät sitten itse väkerrän kasvihuoneen niistä värkeistä mitä on saatavilla. Eka keväänä kun väkertelin omaa kasvihuonetta, oli tuuli niin kova, että koko höskä oli pitkin kartanoa;) Periksi ei kuitenkaan anneta enkä uutenakaan ala ostaan ja maksaan maltaita. Hyvin se on loppujen lopuksi tämäkin pelittänyt. Kasvimaakin on myllätty, mutta siitä ei kuvaa tullutkaan.

Tässä on gojimarjapensas. Ei vielä kyllä pensaalta näytä. Aikaisemmin keväällä tuli jo vihreitä lehtiä, mutta sitten taas simahti. Toivottavasti vielä hengissä ovat. En oikein tiedä miten niitä pitäisi hoitaa..?


Pojat tykkäävät lainata isukin vanhoja pelipaitoja ja pelata keskenään jalkapalloa/sählyä. Vielä on vähän kasvuvaraa:)

7 kommenttia:

Tiinuliinu kirjoitti...

Kivoja kuvia ja mukavaa meininkiä teillä! Meilläkin on päästy takapihalla jo futiksen makuun.

Jännä ois myöhemminkin kuulla, miten tuo gojin kasvatus tuosta urkenee. Macaakin ois muuten mielenkiintoista kokeilla kasvattaa, jos joskus sais aikaiseksi. :)

Inna kirjoitti...

Tykkään sun blogista kyllä ihan kympillä, tosi hyviä reseptiä ja ihania kuvia ja kaikenmaailman ideoita!=)
Kuten tälläkin kertaa! En ole koskaan ajatellutkaan että gojeja voi kasvattaa ihan itse! Onko tuo pensas siis kasvamassa ulkona vai sisällä? Mistä olet saanut gojimarjan taimia? Ihan huikea idea! mutta taitaa olla aika hankala kasvattaa? :/

Kaisu kirjoitti...

Tiinuliinu kiitos:)Oon niin poropeukalo näissä puutarhahommissa vielä, mutta koko ajan opitaan lisää. Katsotaan miten gojien käy;)

Inna, kiitos. Olen välillä melkein sanaton, kun kirjoitatte niin ihania ja kannustavia kommentteja:)

Gojin taimia olen tilannut Kodin kukista http://www.puutarha.com/. Talvehtivat hyvin varastossa (meillä oli noin 3 astetta lämpöä). Ovat kuulemma hirveän vaatimattomia kasvatettavia!! Toivottavasti taimeni tuosta vielä virkoavat...

Yaelian kirjoitti...

OMa pieni kasvimaa,olkoonkin pieni,on ihana juttu! Itselläni ei nyt ole parveketta,joten pieni kasvihuoneeni on valoisassa nurkassa olohuoneessa.Onnea gojipensaiden kasvattamisessa!

Kaisu kirjoitti...

Yaelian, kiitos! Onnea taidan tarvitakin;)

Inna kirjoitti...

aa kyllä on pakko kokeilla tuota gojin kasvatusta joskus ihan vaan vaikka kokeilemisen innosta=) olkoonkin sitten että mulla ei ole niille varmaan oikeanlaista paikkaa kasvaa, mutta jos kerran ovat vaatimattomia niin aina kannattaa yrittää!

Kaisu kirjoitti...

Inna, iliman muuta kannattaa kokeilla:)