torstai 16. kesäkuuta 2011

Blogi 3-vuotta! Arvontaaaaaaaaaaaa

Siitä on kolme vuotta, kun vähän arkaillen tein ensimmäisen postauksen. Alunperin perustin blogin jakaakseni omia ajatuksia ympäristöystävälliseen kuluttamiseen liittyen. Pienten lasten äitinä oli ja on edelleenkin halu suojella ympäristöä sen minkä pystyn.

Alkuun pidin hyvin matalaa profiilia täällä blogimaailmassa ja jossakin vaiheessa olin jo laittamassa pillit pussiin. Kuitenkin erään ihmisen kommentin siivittämänä olen nyt tässä. Blogilla on tullut 3-vuotta täyteen ja nettikauppakin tuli avattua:) Ja tiedättekös, nautin tästä kaikesta. Tuntuu, kuin tämä nettikauppa on se mitä haluan tehdä ja tavallaan unelmien täyttymys. Kaiken lisäksi saan olla kotona lasten kanssa. Enempää en tällä hetkellä voi toivoakaan.

Synttäreiden ja blogin lukijoiden ja kommentoijien vuoksi laitan pienen arvonnan pystyyn. Olen välillä ollut aivan ihmeissäni ja kyyneleet silmissä lukenut teidän kannustavia ja kauniita sanoja. Kiitos teille kaikille!

Eli arvon kaikkien kommenttien antaneiden kesken pussin kuivattuja mustikoita, kuivattuja granaattiomenansiemeniä ja palmusokeria.

Kommenttiosioon voitte laittaa mitä mielen päällä on. Otan myös enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä ja ehdotuksia blogiin ja nettikauppaamme liittyen. Arvonta-aika päättyy 22.6.2011 klo 21.00.Yllä olevaa kakkua tarjosin paikallisen lehden toimittajalle, kun hän kävi haastattelemassa meitä lehteen. Voin laittaa lehtijutunkin jossakin vaiheessa tänne. Kakku oli hirmu hyvää, vaikka koristelu oli vähän kökkö. Voin laittaa ohjetta kehiin vähän myöhemmin.


24 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle "systerille";) On ollut mukava lukea blogiasi ja saada ideoita raakaleivontaan. Ohjeitasi on tullut kokeiltua melkein jokaista. Vielä ihanampaa on käydä luonasi ostoksilla, kaiken saa yhdestä paikasta. Tykkään täysillä systeristä!!!

Terkuin
Pipsa ja Marko

Maija T kirjoitti...

Wau!! Paljon onnea 3-v Peikkojen Maailmassa blogille! Kun tarvitsen kokkailuihini, erityisesti makeissa raakaherkuissa, inspiraatiota tiedän mikä blogi klikataan auki ;) Siispä onnea oikein paljon vielä ja kiitos sinulle, että jaat ajatuksiasi!

janna kirjoitti...

Onnittelut! Ihana kakku taas kuvassa..

Puutarhuri kirjoitti...

Onnittelut täältäki, mua edelleenki kiinnostaa kovasti ja aina käyn lukemassa, mut vieläkään en ole saanu mitään testattua ku ei täältä saa raaka-aineita näihin juttuihin lähimailtakaan. Tai sitte en osaa vaan ehtiä. ;)
miks ei olis arpavoitoksi jotain kakkua tms..?! ;D

Mustikkatyttö kirjoitti...

Oi,onnittelut kolmivuotiaalle! :) Tämä on niin ihana blogi! Mahtavia reseptejä ja lämminhenkinen, ystävällinen tunnelma kaikissa postauksissasi.Ja luonnolliset arvot ovat täällä kunniassa! :)

Nettikaupastakin tykkään, siellä on kiva valikoima tuotteita, joihin en ole kaikkiin muualla törmännytkään ja esillepanokin on niin suloinen.

Blogisi kuvistakin tykkään kovasti! Kaikinpuolin hienoa, kun tämä upea blogi on olemassa ja älä vain koskaan sitä lopeta, toivon ma! ♥

jenninho kirjoitti...

Moikka, onne kolmevuotiaalle blogille. itse en vielä ole raakaleivontaan hurahtanut, ekoiluun sitäkin enemmän. Nettikaupasta kerran olen tilannut ja olin todella tyytyväinen valikoimaan ja palveluun :)

Katinka kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle blogille! Kaikki herkut tällä ovat todella ihania ja inspiroivia, kiitos etenkin niistä!

Yaelian kirjoitti...

Paljon onnea 3-vuotiaalle blogille! Täällä on aina ihania reseptejä kauniine kuvineen ja muutenkin kirjoitat hyvistä asioista.

merikukka kirjoitti...

Onnitelut!
Sinulla on tosi helppoja ja hyviä jälkiruokaohjeita. Kiitos niistä! Ja kauppasi valikoima näyttää monipuoliselta.

Nevie kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle! Ihanaa että jaat näitä juttuja meille muillekin, täältä on löytynyt vaikka kuinka monta uutta suosikkireseptiä :)

saana kirjoitti...

onnea kolmivuotiaalle!

hyvin inspiroiva blogi! kiitos!

-saana

Anni Minerva kirjoitti...

Onnittelut synttäreistä! Blogisi on kyllä mahtava, reseptipostaukset ovat aivan ylivetoja!

Sepi kirjoitti...

Olet menestyksekäs, kun olet saavuttanut tavoitteesi yhteistyötä tekemällä ja muita rohkaisemalla.

Jättihalaukset ihanalle bloginpitäjälle ja hänen inspiraattoreille !

Venla kirjoitti...

Grattis! Tuotetivomus kauppaan: kotimaisia hampunsiemeniä saa liikaharvasta paikasta.
Täältä blogista on monen monta reseptiä tarttunut vakikäyttöön asti :)

Inna kirjoitti...

Moikka,
Vaikka en ole vielä hirmuisesti 'uskaltanutkaan' kommentoida, kun olen tässä bloggerissa vielä aika uusi, niin hurjan paljon olen lukenut siun blogia, ja on yksi lemppariblogeista=)
Täällä on paljon arkielämään sopivia helppoja raw reseptejä mistä olen älyttömän innoissani ja oot innoittanu minua kokeilemaan paljon uusia ruoanlaitto juttuja ja herkkuleivoksia. Toivottavasti ei tule ihan heti mieleen sulle lopettaa tätä blogia, koska tästä on ollut niin paljon iloa ja inspiraatiota miulle ja varmasti tosi monelle muullekin =)
Keep it going!

Vadelmapilvi kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle blogille! :)


marieronen96@hotmail.com

Anonyymi kirjoitti...

Onnea ja kiitos mielenkiintoisesta blogistasi.Säännöllisesti lueskelen päivityksiä mutta ei ole ollut tapana kommentoida:)
-laura-

Okriina kirjoitti...

Onnea onnea yhdelle lempiblogeistani! Olet ollut esikuvani monessakin suhteessa sekä reseptien että ajatustesi osalta. Perheenemona pidän rennosta ja konstailemattomasta otteestasi ja siitä, miten rohkeasti vedät omaa linjaasi myös lastesi suhteen. Nettikauppa on ihan huippu ja kannustaa meitä muitakin toteuttamaan omia unelimiaan. Kiitos <3

Inna kirjoitti...

Lisäsin tuohon aiempaan vielä kommentistani unohtuneet onnittelut, mutta sitä kommentia ei näköjään enää tullut tähän :o
Eli vielä hurjan paljon onnea 3 v. blogillee

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle!
Ei tunnu olevan kovin pahaa uhma kautta:)Päin vastoin:)Terkkuja pojille:)
Terveisin Pyry, Pinja, Päivi ja Mikko:)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea 3-vuotiaalle! Harmi kun kaikki äidit eivät ole samanlaisia kuin sinä.

Yksi juttutoive olisi onnittelujen lisäksi. Olen tattarin suurkuluttaja ja kotimaisen luomun puutteessa käytän tuontiluomua. Oletko perehtynyt Keskisen myllyn tattarin syntytarinaan? Kuinka kaukana luomusta se on? Kotimaista suosisin niin mielelläni, mutta en myrkkyjen kustannuksella.

-Ella-

Roxi kirjoitti...

Onnittelut blogille!

Mielestäni tämä on sympaattisin raakaravinto/ruokablogi ikinä. Reseptit ja kuvat ovat upeita ja vaikken ole kovin lapsiin hurahtanut (ainakaan vielä tässä iässä), niin tämän blogin pikkupeikot hurmaavat jopa minutkin täysin :D. Olet hyvä esikuva monelle äidille. On hienoa miten paljon vanhemmat voivatkaan haluessaan vaikuttaa lapsen ruokatottumuksiin jo pienestä pitäen. Näin minäkin aion tehdä sitten kymmenen (?) vuoden kuluttua ^^.

Kiitos siis ihanista resepteistä ja päivän piristyksestä!

Maija kirjoitti...

Synttärionnittelut! Blogisi ja reseptisi ovat pelastaneet monta viikonloppua!

Laguna kirjoitti...

Tämä oli ensimmäisiä blogeja joissa törmäsin raakakakkuihin ja se oli menoa heti :) En valitettavasti ehdi poiketa kovin usein, mutta aina kun käväisen niin tulee otettua joku reseptisi talteen.