lauantai 18. kesäkuuta 2011

Peikot lehdessä

Kiitos jo kaikille kommentoijille alempana olevaan postaukseen liittyen. Käyn läpi niitä paremmin vielä keskiviikkona

Tälläinen pieni juttu oli meistä lehdessä:)7 kommenttia:

Mustikkatyttö kirjoitti...

Kuullosti niin hyvältä! Hieno kirjoitus. Kyllä teidän perheen lastenkin kelpaa, kun saavat jo pienestä tottua noin terveelliseen mutta myös rentoon meininkiin! :)

Yaelian kirjoitti...

Tosi hyvä juttu teistä,hienoa:)

Inna kirjoitti...

Hyvä juttu, paljon hyvää asiaa! Onnea lehtijutun johdosta=)

Okriina kirjoitti...

Mahtavaa Kaisu! Näin sitä maailmaa valloitetaan lehtijuttu kerrallaan ;)

Kaisu kirjoitti...

Mustikkatyttö, kiitos! Kyllä tämä välillä on ollut vaikeaakin...ja turhauttavaa. Äidilleni kuitenkin suuri kiitos tuesta. Hän kunnioittaa täysin tapojamme, eikä mee salaa antaa lapsille mitään ihme juttuja. Hän ei halua aiheuttaa minkäänlaista ristiriitaa lasten ja vanhempien välille. Kysyy aina,että onko ok ja onko lapset tottuneet syömään tälläista ja sellaista. Arvostan sitä, että kysytään. Mutta niin kun olen monesti sanonut, että kun harvoin käydään esim isopapan tykönä, ei haittaa vaikka syödään ne jäätelöt tai vaikka litra jäätelöä. Kun pappa tarjoaa niin silloin otetaan vastaan. Ei tulis mieleenkään kieltää sellaista.

Yaelian ja Inna, kiitos:)

Okriina, maailmanvalloitus alkakoon;)

Inna kirjoitti...

Myö tänään käytiin äidin kanssa noutamassa paketti, joka tehtiin yhteistilauksena teidän nettikaupasta. Ollaa nyt tässä tutkiskeltu kaikkea uutta kivaa. Nettitilausten pakeitn avaus on aina niin ihanaa, kuin joulu olisi heh... Äiti on erityisesti innoissaan savesta, jota jo otettiin lasilliset. Siitä voisi kuulemma olla apua selittämättömiin vatsavaivoihin! Kiitos myös tilauksen mukana tulleesta akusormuksesta, tässä oon pyöritelly sitä sormissa ja samalla yrittäny etsiä mitä akupisteitä käsistä löytyy. Oikein hyvää juhannusta myös vaikkakin vähän näin jäljessä=)

Kaisu kirjoitti...

Inna, tekös te olitte, enpä osannut arvata;)Kiva kuulla, että tykkäsitte. Minä taas nautin, kun saan sievästi kääriä tuotteita pakettiin ja lähettää asiakkaille:)
Aurinkoista kesän jatkoa sinulle ja äidillesi!